Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 12:49

Ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον
Ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο Τσικλητήρας Πύλου

Σύντομη ήταν η πορεία του Τσικλητήρα στο κύπελλο της Γ' εθνικής, καθώς αποκλείστηκε από το πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα της Πύλου αντιμετώπισε βέβαια την Παναχαϊκή, το δυσκολότερο αντίπαλο από τον 3ο όμιλο και έχασε την ιστορική πρόκριση στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι. 

Ο προπονητής του Τσικλητήρα  Νίκος Κακαλέτρης κρατά από το ματς της Κυριακής την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια.

Κακαλέτρης: "Εχουμε ξεχάσει την Παναχαϊκή"

"Κάναμε μια καλή προσπάθεια, η οποία δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οταν φθάνεις στα πέναλτι, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχραιμία. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Εχουμε ξεχάσε την Παναχαϊκή και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας με τη Χαλκίδα".

Ο Τσικλητήρας μπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, το οποίο είχε διακοπεί λόγω της πρεμιέρας του κυπέλλου της Γ' εθνικής.  Η προετοιμασία για τη Χαλκίδα θα ξεκινήσει αύριο, , μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό. 

Χθες η ομάδα της Πύλου έδωσε φιλικό ματς με τη "Μαύρη Θύελλα" στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, όπου πήραν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που δεν έπαιξαν στο κύπελλο. 

 

Εκτός πλάνων για το ματς του πρωταθλήματος είναι ο Μικελάτος, ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο Ρούσης που δεν έπαιξε με την Παναχαϊκή λόγω τραυματισμού, αναμένεται να ανεβάσει στροφές και να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.