Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 13:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Προβληματισμός Μαντζούνη, παρά τις τρεις νίκες

Γράφτηκε από τον

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα δώσει μόνο ένα ματς στη Μεσσήνη, μετρά ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από Φιλιατρά και Γαργαλιάνους, ενώ εντός έδρας νίκησαν τον Αστέρα Αρφαρών και η μοναδική ήττα είναι από τον Πανθουριακό. 

Ο Αλέξης Μαντζούνης όμως,  παραμένει προβληματισμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του σπαταλά πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι και συνάμα δεν κρατά το μηδέν.

"Μας αδικεί το σκορ με τον Τέλλο Αγρα (σ.σ. 1-2) και είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε. Οπως στα Φιλιατρά, έτσι και την Κυριακή χάσαμε πολλές ευκαιρίες ώστε να τελειώσουμε το ματς με αποτέλεσμα στο τέλος να αγχωνόμαστε. Μπορεί να έχουμε βάλει δέκα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά τα γκολ είναι δυσανάλογα των ευκαιριών που έχουμε. Ακόμα πρέπει να διορθωθούμε στην άμυνα, αφού σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε γκολ", λέει στο "Notosport" ο προπονητής του Παμίσου. 

Επιστροφή στη Μεσσήνη μετά από ένα μήνα

Μετά από ένα περίπου μήνα ο Πάμισος επιστρέφει την Κυριακή στη Μεσσήνη, για να υποδεχτεί τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Α' τοπική. Οι Νησιώτες έχουν να αγωνιστούν ενώπιον του κοινού τους, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 25 Σεπτεμβρίου. 

Και αυτό γιατί στο Στάδιο έγινε επανασπορά του χλοοτάπητα, αλλά και βελτιωτικές εργασίες στο χώρο των αποδυτηρίων και στην κερκίδα. Ο Πάμισος έδωσε τρία σερί εκτός έδρας ματς με Εράνη, Πανθουριακό και  Τέλλο Αγρα. 

 

Για το ματς της Κυριακής, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Αριστομενόπουλου.