Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 13:42

Ηρεμία στην Εράνη και απόλυτη στήριξη σε Φρούσο

Γράφτηκε από τον

Απόλυτη ηρεμία υπήρξε στο χθεσινό συμβούλιο της Εράνης όπου έγιναν μερικές αναδιαρθρώσεις σε καθήκοντα μελών και συζητήθηκε η επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ως προς το θέμα του προπονητή, η διοίκηση εξέφρασε την πλήρη και απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο του Νίκου Φρούσου, βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν από την Κυριακή το βράδυ για αντικατάστασή του. Επίσης στο τραπέζι έπεσε η απόκτηση 1-2 παικτών στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ των "πρασίνων" και από εκεί και πέρα να κοιτάξουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία να πάρουν το 100% των υπαρχόντων παικτών.

Να σημειώσουμε πως η Εράνη μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει μόλις ένα βαθμό (λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα στο Διαβολίτσι) και μετά τις τρεις σερί ήττες από Πάμισο, Μιλτιάδη και Ολυμπιακό Καλαμάτας, είναι στην τελευταία θέση μαζί με Τέλλο Άγρα και Αστέρα Αρφαρών.

Μάλιστα η επόμενη τριάδα αγώνων είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την Εράνη που θα κληθεί να δώσει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Εθνικό Μελιγαλά και Ανδρούσα και ύστερα να υποδεχθεί στα Φιλιατρά την Κυπαρισσία σε ένα κλασικό Τριφυλιακό ντέρμπι.