Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 15:11

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Δεν έχουμε τύχη εάν δεν γίνουμε πιο παθιασμένοι", τονίζει ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Τη δεύτερη ήττα σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές γνώρισε ο Πανθουριακός με 1-2 από το Μιλτιάδη και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 7η θέση της Α' τοπικής. 

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου έχει χάσει μάλιστα δύο ματς στο γήπεδό της (είχε προηγηθεί και το 0-1 από το Μιλτιάδη) και ο νεαρός προπονητής δεν κρύβει τον προβληματισμό του. "Δεν έχουμε τύχη εάν δεν γίνουμε πιο δυνατοί και παθιασμένοι στη συνέχεια. Καμία ομάδα δεν θα μας χαριστεί και πρέπει να αλλάξουμε από εδώ και πέρα. Η ήττα από τον Μιλτιάδη μας στοίχησε πάρα πολύ κυρίως βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο και τυχερό γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε άμεσα, αλλά δεν τα καταφέραμε και από ένα πέναλτι έγινε το 0-2. Αλλάξαμε σύστημα, πρόσωπα, μειώσαμε, αλλά ήταν δύσκολο μετά το το 0-2. Κρατάμε μόνο την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου". 

Ο Γ. Αργυρόπουλος προσμένει από τους παίκτες του να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

 

Το ευχάριστο είναι ότι ο Χελάς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Μουστάκα και του Κλουβάτου, γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του.