Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 19:47

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Επέστρεψε ο Ζέππος, πήρε και Μπαλαούρα

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Επέστρεψε ο Ζέππος, πήρε και Μπαλαούρα

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Σπερχογεία καθώς σήμερα πρόσθεσε στο ρόστερ της δύο παίκτες.

Ο πρώτος είναι γνωστός στους «ταύρους» καθώς πρόκειται για τον Γιώργο Ζέππο (στην φωτό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Καλαμάτας) ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από έξι χρόνια με σκοπό να προσθέσει εμπειρία στην μεσαία γραμμή της ομάδας.
Επιπλέον, η Σπερχογεία απέκτησε και τον Δημήτρη Μπαλαούρο ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηλειακό Λεχαινών. Ο Μπαλαούρος είναι 18 ετών και παίζει στην αριστερή πλευτά, είτε ως μπακ είτε ως χαφ.
Οι δύο αυτές κινήσεις δυναμώνουν και άλλο το ρόστερ της Σπερχογείας που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής φέτος. Οι μεταγραφές μάλιστα δεν τελειώνουν εδώ καθώς η διοίκηση της Σπερχογείας κινείται για να ολοκληρώσει μια ακόμη μεταγραφή, αυτή τη φορά επιθετικού.
Οι «ταύροι» έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες μια ήττα το πρωτάθλημα ενώ την Κυριακή παίζουν δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ακρίτας Κορώνης. Το ματς θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο της Κορώνης και οι «ταύροι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και  να πιάσουν τον αντίπαλο τους στην κορυφή.