Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 17:35

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο με σκορ 2-2 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Φαραί και την Α.Ε. Αβίας που διεξήχθη αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο "Π. Μπαχράμης".

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Α.Ο. Φαραί να παίρνει αρχικά το προβάδισμα στο σκορ, όμως η Α.Ε. Αβίας κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να προηγηθεί στο σκορ, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο β' μέρος και κυρίως στο τελευταίο 20λεπτο, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι τους αφήνει μια πίκρα το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Θετικό αποτέλεσμα είναι για την ομάδα του Κάμπου η ισοπαλία στην έδρα του Φαραί, ενώ αν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε αμέσως μετά το 1-0 θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη.

Φάσεις - γκολ

Στο 15' 1-0 μετά από ωραία ενέργεια ο Σεριάτος έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στο ύψος του πέναλτι σχεδόν για τον Κακκαλή και αυτός με πλασέ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 1-0. Στο 16' ο Κορμπής πήγε να πέρασε τη μπάλα από Μούσα, όμως αυτός στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την μπάλα τη βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε αμέσως πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Πολυμενέας με τον Μάρη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 30' 1-1 ο Βαβαρούτσος μετά από λάθος της άμυνας πήρε την μπάλα και σέντραρε για τον Κορμπή και αυτός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 37' σέντρα του Βαβαρούτσου στην περιοχή και ο Παγώνης με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ του φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2. Το τελικό 2-2 σημείωσε στο 79' ο Πετσί με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 84' ο Σεριάτος με ατομική προσπάθεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε το Κολοκούβαρο, που απέκρουσε αρχικά, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί, πριν ο Σταματελόπουλος σουτάρει για γκολ.

Στο 50' ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης ακύρωσε γκολ του Γεωργαντά υποδεικνύοντας τον σε θέση οφσάιντ.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Κουρέας, Μούσα, Σεριάτος, Παχής (70' Σταματελόπουλος), Πέτσι, Σπανός (35' λ.τρ. Τσέρτος), Κακκαλής.

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γκλίκα, Αποστολίδης, Τζανετέας, Φουρναράκος, Πολυμενέας, Γεωργαντάς, Βαβαρούτσος, Κορμπής, Γεωργίκος, Παγώνης.