Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 13:26

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Η ομάδα έδειξε ότι έχει μέταλλο", λέει ο Κακαλέτρης για το ματς με Χαλκίδα

Γράφτηκε από τον

Ούτε στη Χαλκίδα ήρθε το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα για τον Τσικλητήρα, ο οποίος είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις.

Το ίδιο δηλαδή που είχε συμβεί και στη Θήβα, με τη διαφορά ότι προχθές η ομάδα της Πύλου γύρισε το ματς (από 1-0 στο 35' σε 1-2 στο 85') με δέκα παίκτες και μετά το 2-2, ο Τσώνης αστόχησε σε τετ α τετ.

Ως εκ τούτου η τέταρτη ισοπαλία και τρίτη σερί στη Γ' εθνική αφήνει πικρή γεύση στον Τσικλητήρα, ο οποίος είναι αήττητος εκτός έδρας και γενικότερα έχει να ηττηθεί από την πρεμιέρα (0-1 με το Ζευγολατιό στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας).

Κόντρα στη Χαλκίδα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Κακό στο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό στο δεύτερο, όπου αγωνίστηκε μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα. 

Ο Νίκος Κακαλέτρης μιλώντας στο "Notosport" για το συναρπαστικό σε εξέλιξη προχθεσινό παιχνίδι είπε: "Είναι τρομερές οι εναλλαγές συναισθημάτων που έχει το ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο 30λεπτο και είμαστε τυχεροί που κρατήσαμε το σκορ στο 1-0. Στην επανάληψη όμως ήρθε η μεταμόρφωση. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια και με δέκα παίκτες γυρίσαμε το παιχνίδι και χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Αυτή η εξέλιξη μας αδικεί. Κρατάμε όμως την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα έδειξε ότι έχει μέταλλο και αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν στη συνέχεια και τα ανάλογα αποτελέσματα".

Η συνέχεια για τον Τσικλητήρα περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή, η οποία μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα.  Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα στην Πύλο και για το θεσμό του κυπέλλου της Γ' εθνικής, με τους Πατρινούς να παίρνουν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Το άσχημο για τη Μεσσηνιακή ομάδα είναι ότι αποβλήθηκε στη Χαλκίδα ο Αγγελος Μπίζος και θα λείψει από τα μετόπισθεν. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Δημήτρης Μικελάτος που εξέτισε την ποινή του.

Θυμίζουμε,  ότι ο Τσικλητήρας μετά από έξι αγωνιστικές  έχει εφτά βαθμούς και μοιράζεται την 5η θέση με  Ερμιονίδα, Ζευγολατιό και Αχαϊκή. 

 

* Η Αχαϊκή νίκησε προχθές με 1-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας, αλλά η ομάδα της Ηλείας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή (υποστηρίζουν ότι ήταν τιμωρημένος) του Ντένις Μενίκου και προσμένει πλέον να πάρει το ματς στα χαρτιά.