Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 13:00

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Eφυγε ο Αναστασόπουλος, ήρθε ο Μπιζίμης

Γράφτηκε από τον

Το κυριακάτικο ματς με τον Πάμισο ήταν το τελευταίο για τον Τζίμη Αναστασόπουλο στον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά τη "βαριά" ήττα με 5-1 και χθες η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Μπιζίμη, ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Παμίσου και παλαιότερα στη Μάνη, στη Σπερχογεία και στους ερασιτέχνες της Καλαμάτας. Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα στις πρώτες του δηλώσεις στο "Notosport" είπε: "Αναλαμβάνω την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή. Πιστεύω στα παιδιά και ευελπιστώ ότι θα κάνουμε καλά πράγματα. Χρειάζεται ηρεμία και δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ανέβουμε γρήγορα στη βαθμολογία".  Ο Μπιζίμης θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο με τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη, με σκοπό να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, μιας και ο απολογισμός στις πρώτες πέντε αγωνιστικές είναι δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. 

Ο Τζίμης Αναστασόπουλος πάντως με δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα  έβγαλε μέχρι σήμερα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και νιώθει πικραμένος που δεν του δόθηκε πίστωση χρόνου.

"Mετά από μια τέτοια ήττα κάτι έπρεπε να γίνει για την ομάδα. Θεώρησα πιο σωστό να αποχωρήσω εγώ, αφήνοντας την ομάδα σε μια πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αφού πέρασαν τα δύσκολα παιχνίδια και παίζοντας με όλους τους πρωτοπόρους. 8-9 ομάδες είναι στην ίδια βαθμολογική κατάσταση και έρχονται παιχνίδια με ομάδες που είναι στην ίδια σχεδόν θέση με τον Απόλλωνα. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν", λέει αρχικά ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα και προσθέτει:  " Νιώθω πικραμένος γιατί όλοι γνωρίζουν ότι οι 23 παίκτες που είναι φέτος δεν ομάδα, ήταν μεταξύ τους άγνωστοι και δεν είχα τον κατάλληλο χρόνο πίστωσης ώστε να δέσουν τα παιδιά μεταξύ τους για να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Την ομάδα την έχουν αναλάβει αξιόλογοι άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσουμε. 

Πιστεύω ότι έχουν μεράκι και γνώση για να φθάσουν τον Απόλλωνα εκεί που αξίζει. 

Παραμένουμε όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ένα άθλημα που ζούμε και μας αρέσει.

Εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να μην απογοητευτούν και να βγάλουν εις πέρας το έργο τους. Ευχαριστώ τα παιδιά για την καλή συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα".