Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 13:58

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Φωτιά" στην επίθεση, τρύπα στην άμυνα

Γράφτηκε από τον

Στην τρίτη θέση της Α' τοπικής φιγουράρει ο Πάμισος μετά την κυριακάτικη εντυπωσιακή νίκη με 5-1 επί του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η ομάδα της Μεσσήνης για ένα ακόμα ματς πέταγε "φωτιές" στην επίθεση. Ενδεικτικό ότι στο 24' το σκορ ήταν 4-0, ενώ συνολικά είχε και τρία δοκάρια. Από την άλλη όμως, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι δέχτηκε γκολ για πέμπτη σερί αγωνιστική. Αυτό είναι και το μόνο που προβληματίζει τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη, ο οποίος βλέπει τον Πάμισο να μην μπορεί μέχρι σήμερα να κρατήσει το μηδέν.

 

Οι "πράσινοι" σε πέντε συνολικά αγωνιστικές έχουν δεχτεί 8 γκολ, αλλά είναι ψηλά στη βαθμολογία  χάρη στην εντυπωσιακή επιθετική γραμμή, μιας και τα 15 γκολ σε 4 μάλιστα ματς (δεν σκόραρε με Θουρία) είναι η κορυφαία επίδοση στην Α' τοπική. Συγκεκριμένα, ο Πάμισος νίκησε στην πρεμιέρα εντός με 4-1 τον Αστέρα Αρφαρών, στα Φιλιατρά με 4-3 την Εράνη και ηττήθηκε στο Ασπρόχωμα με 2-0 από τον Πανθουριακό. Την 4η αγωνιστική έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τους Γαργαλιάνους (2-1) και προχθές νίκησε πιο άνετα από κάθε άλλη φορά με 5-1 τον Απόλλωνα Καλαμάτας. 

 

"Για πέμπτο παιχνίδι δεχόμαστε γκολ και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε, γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας. Είμαστε βέβαια ικανοποιημένοι από την εικόνα που βγάζει η ομάδα", λέει αρχικά στο

 

"Notosport" ο Αλέξης Μαντζούνης και προσθέτει: "Με τον Απόλλωνα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, που το χάρηκε και ο κόσμος. Είναι πολύ σημαντικές οι νίκες για τη ψυχολογία των παιδιών, γιατί είμαστε μια ομάδα με αρκετούς μικρούς σε ηλικία παίκτες. Στόχος να συνεχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι".

 

Ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο το Διαβολίτσι, όπου θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Αριστομενόπουλος.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού παράγοντα του Παμίσου Φώτη Πετρόπουλου.