Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2016 16:37

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 4-1: Με πρωταγωνιστή τον Αλεξόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο ο Αστέρας Μικρομάνης επικράτησε προχθές εντός έδρας του Ακρίτα Κορώνης με 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να κάνει χατ-τρικ στο πρώτο 45λεπτο οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Στο 17' ο Αλεξόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 39' από σέντρα του Π. Καρδάση, ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 45' ο Αλεξόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0, σημειώνοντας παράλληλα το 3ο προσωπικό του γκολ. Στο 72' ο Δ. Κουτοσυμπός με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 87' σέντρα του Α. Καρδάσης στην περιοχή ο Κουρούπης έκανε το γυριστό σουτ στην κίνηση και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο 20' από το κοντινό σουτ του Μωραγιάννη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22' μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Λ. Καπινιάρη έξω από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 67' από κόρνερ του Π. Καρδάση ο Σουλιμάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη συμβολή των δοκαριών και να καταλήξει άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αναζίκος, Αθανασόπουλος, Μαυροειδής, Σουλιμάς, Μωραγιάννης, Π. Καρδάσης (85' Ι.-Χ. Καρδάσης), Α. Καρδάσης, Παπαβασιλόπουλος (63' Κουλιέρης), Αλεξόπουλος, Ντοχάς (78' Κουρούπης).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Ι. Καπινιάρης, Στρογγύλης, Σαρέλας (83' Σιψάς), Ι. Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Δ. Κουτοσυμπός, Γιαλελής, Τσιριγώτης, Λ. Καπινιάρης, Μάραντος, Τέντες (46' Μπόκολος).

 

• Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα για σπορά στο γήπεδο της Κορώνης, με αποτέλεσμα ο Ακρίτας και η Θύελλα Χαρακοπιού να προπονούνται σε γήπεδα των γύρω περιοχών. Η ομάδα της Κορώνης θα κάνει αυτή την εβδομάδα τις προπονήσεις της στο γήπεδο της Λογγάς.