Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 12:53

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Η Παναχαϊκή είχε προστασία", λέει ο Νίκος Κακαλέτρης (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Αδικη χαρακτηρίζει την προχθεσινή ήττα (0-1) από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή ο Νίκος Κακαλέτρης.

Ο προπονητής του Τσικλητήρα Πύλου για πρώτη φορά μάλιστα μιλά για τη διαιτησία τόσο στο πρόσφατο παιχνίδι (όπου σφύριξε ο Αδαμόπουλος από τη Ζάκυνθο) όσο και μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

"Η Παναχαϊκή είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ μεγάλο βάθος, ποιότητα και είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως δεν χρειάζεται κανείς να την προστατεύει και η Παναχαϊκή είχε πολύ μεγάλη προστασία, από τους διαιτητές", λέει αρχικά ο Νίκος Κακαλέτρης και προσθέτει:

" Σας έχω πει επανειλημμένως ότι δεν κάνω σχόλια για τους διαιτητές. Τώρα όμως  δικαιούμαι να πω στην 7η αγωνιστική,  ότι η ομάδα μου έχει σε 4 από τα 7 παιχνίδια  παράπονα για τη διαιτησία. Δεν τα έχει εκφράσει δημοσίως, με καταγγελίες ή ανακοινώσεις. Παίζουμε συνέχεια με δέκα παίκτες, όλες οι αμφισβητούμενες βάσεις εις βάρος μας. Δεν είναι άλλοθι για ήττες και όχι για αποτελέσματα που δεν είναι νικηφόρα, αλλά η αλήθεια. Το πρωτάθλημα θα ήταν τελείως διαφορετικό".

Οσο για το παιχνίδι, ο προπονητής του Τσικλητήρα είπε: "Δεν νομίζω ότι έγινε ένα παιχνίδι πολύ ελκυστικό από πλευράς θεάματος, μιας και δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν ένα παιχνίδι για τους θεατές, αλλά τακτικής.  Κάθε ομάδα προσπαθούσε να επιβάλλει το δικό της ρυθμό. Δυστυχώς σε ένα από τα λίγα αμυντικά λάθη  που κάναμε δεχτήκαμε ένα γκολ. Δεν αλλάξαμε όμως τίποτα στην τακτική προσέγγιση. 

Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καραμπά και τον Κωστή και άλλες δύο φάσεις που ανακόπηκαν αναίτια από το διαιτητή και το λάισμαν, Και ήταν τελικές, με τον Γραμματικόπουλο και το Μικελάτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε πολύ νωρίς να παίζουμε με δέκα παίκτες. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα είναι άδικο για την ομάδα μου".

Ο Τσικλητήρας, εκτός από τους βαθμούς, έχασε την Κυριακή και τον Ακη Κωστή, που αποβλήθηκε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς με την Ερμιονίδα. Αντίθετα ο Αγγελος Μπίζος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει

Ο Τσικλητήρας με 7 βαθμούς μοιράζεται μαζί με άλλες 6 ομάδες (!) την 6η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, ενώ η Ερμιονίδα έχει 10 βαθμούς και είναι στην 5η θέση.