Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 14:18

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ενισχύθηκε για τη βαθμολογική αντεπίθεση

Γράφτηκε από τον

Με τη φανέλα του Εθνικού Μελιγαλά θα αγωνίζονται πλέον οι Παντελής Στρατής (μεσοεπιθετικός) και Αντώνης Σβερκούνος (αμυντικός).

Ο πρώτος έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στο Μελιγαλά και πέρυσι ήταν σε ομάδα της Αθήνας, ενώ ο Σβερκούνος ήταν μέχρι πρότινος στη Σπερχογεία. Αμφότεροι αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα Ακόμα ως εσωτερική μεταγραφή, λογίζεται και ο έμπειρος μέσος Νίκος Μακρυνιώτης,  που έχει ξεκινήσει προπονήσεις. Ετσι ο Εθνικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά πλήρης στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής και με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Μελιγαλά μετρά μόλις μια νίκη (με Α.Ο. Φαραί) στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Α' τοπικής και γι' αυτό ενισχύθηκε ώστε να ξεκινήσει τη βαθμολογική της αντεπίθεση. Ο Γιάννης Αντωνόπουλος έχει πλέον περισσότερες επιλογές και αισιοδοξεί ότι ο Εθνικός θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. 

 

Θυμίζουμε,  ότι εντός έδρας, έχει μια νίκη με Α.Ο. Φαραί (2-1) και δύο ισοπαλίες με Αστέρα Αρφαρών (1-1) και Εράνη (0-0). Αντίθετα εκτός μετρά μόνο ήττες από Α.Ε. Αβίας (2-0), Αναγέννηση Παραλίας (3-0) και Πανθουριακό (3-0).