Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 13:55

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ενίσχυση στην άμυνα με Θοδωρή Πετράκο

Γράφτηκε από τον

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου η Αναγέννηση ενίσχυσε την άμυνα της με τον Θοδωρή Πετράκο.

Ο ικανός κεντρικός αμυντικός πέρασε στο ξεκίνημα της σεζόν από Πανθουριακό και Απόλλωνα όμως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έκανε προπονήσεις με την Αναγέννηση και την Δευτέρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή. 

Σήμερα ή αύριο αναμένεται και η έκδοση του δελτίου του ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Σαββατιάτικο ματς με τον ΑΟ Φαραί, που θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Από εκεί και πέρα, στην Αναγέννηση δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες υπολογίζονται κανονικά από τον Αντώνη Μαυρέα για το ματς του Σαββάτου.

Οι Καλαματιανοί προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Αβίας και μετρούν 4 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στις έξι πρώτες αγωνιστικές. 

Ο έμπειρος τεχνικός της Αναγέννησης δεν κρύβει την ικανοποίηση του για την έως τώρα εικόνα της ομάδας του. "Είμαι ευχαριστημένος καθώς η ομάδα είναι πειθαρχημένη και βγάζει ωραίο ποδόσφαιρο στο γήπεδο. Κάνει πολλές ευκαιρίες και αρέσει σε όσους την παρακολουθούν. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω θα το πετύχουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μαυρέας. 

Στον Κορδία με Φαραί, μάλλον και με Καλαμάτα

Η σπορά που έχει γίνει στο Δημοτικό Στάδιο υποχρεώνει την Αναγέννηση να αλλάξει προσωρινά έδρα και να πάει στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, το οποίο έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα. Εκεί θα γίνει το Σαββατιάτικο ματς με τον ΑΟ Φαραί και πιθανότατα στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και το εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (Σάββατο 12 Νοεμβρίου) με την "Μαύρη Θύελλα", καθώς θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμο την ημερομηνία αυτή το Δημοτικό Στάδιο.

 

Το πρόγραμμα των επόμενων δύο εβδομάδων είναι ιδιαίτερα βαρύ για την Αναγέννηση καθώς, πέρα από τα δύο ματς που προαναφέρθηκαν, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου υπάρχει και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας με την Αναγέννηση να υποδέχεται τον Πανθουριακό. Θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν, την ίδια μέρα, η Ανδρούσα με την Καλαμάτα. Οι επαναληπτικοί αγώνες και στα δύο ζευγάρια έχουν προγραμματιστεί για τος 14 Δεκεμβρίου.