Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 13:27

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Παίζουμε πάντα για τη νίκη", ξεκαθαρίζει εν όψει Καλαμάτας ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Παίζουμε πάντα για τη νίκη", ξεκαθαρίζει εν όψει Καλαμάτας ο Μαντζούνης

Το 5ο (!) εκτός έδρας ματς στις πρώτες 7 αγωνιστικές της Α' τοπικής θα δώσει την Κυριακή ο Πάμισος, με αντίπαλο την αήττητη "Μαύρη Θύελλα".

Θεωρητικά αυτό είναι και το πιο δύσκολο τεστ της σεζόν για τους Νησιώτες που έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους από τη 2η στη βαθμολογία Καλαμάτα. Ο Αλέξης Μαντζούνης πάντως δεν έχει ιδιαίτερο άγχος.

"Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει το πρωτάθλημα σε αυτό το ματς, είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε. Το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο σεβασμό και προσέγγιση. Παίζουμε πάντα για τη νίκη", λέει χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παμίσου, ο οποίος δεν θα έχει την Κυριακή στη διάθεσή του τον Χρήστο Μάρκου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται για προσωπικούς λόγους εκτός Ελλάδας. 

Δείχνει σε βίντεο την Καλαμάτα

Η προετοιμασία του Παμίσου για την Καλαμάτα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο. Την Παρασκευή ο Αλέξης Μαντζούνης θα δείξει στους παίκτες του σε βίντεο πρόσφατα ματς της "Μαύρης Θύελλας" ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι κάτι που κάνει ο κ. Μαντζούνης με όλους τους αντιπάλους του Παμίσου.