Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 13:12

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Χωρίς Κωστή με Ερμιονίδα, επιστρέφει ο Μπίζος

Γράφτηκε από τον

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του Τσικλητήρα επέστρεψαν χθες Τετάρτη στο γήπεδο.

Η μεσημεριανή προπόνηση σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς (3 μ.μ) με την Ερμιονίδα. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον Ακη Κωστή (φώτο) που είδε την κόκκινη κάρτα στο πρόσφατο ματς με την Παναχαϊκή. Το θετικό όμως για το Νίκο Κακαλέτρη είναι ότι εξέτισε την ποινή του ο Αγγελος Μπίζος, ο οποίος είναι από τους παίκτες - "κλειδιά" για την αμυντική λειτουργία. 

Ο Τσικλητήρας θα αναχωρήσει από το Σάββατο,  όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής. 

Οι αριθμοί της Ερμιονίδας

Η Ερμιονίδα θα αγωνιστεί με τη ψυχολογία στα ύψη απέναντι στον Τσικλητήρα, μιας και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη (1-0) με τη Χαλκίδα. Ενώπιον του κοινού της έχει επικρατήσει ακόμα με 3-1 του Αστέρα Αμαλιάδας και έχει μοιραστεί τους βαθμούς (1-1) με τη Θήβα. Εκτός έδρας έχει νικήσει 2-0 το Λουτράκι και ηττήθηκε με 1-0 από Παναρκαδικό και 3-1 από το Φωστήρα. Ενδιάμεσα έχει κάνει και το ρεπό της.

 

Σε έξι ματς η Ερμιονίδα μετρά λοιπόν 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, τρεις βαθμούς πάνω από τον Τσικλητήρα και άλλες έξι ομάδες που μοιράζονται με 7 βαθμούς την 6η θέση.