Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 12:15

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Για τη δεύτερη νίκη με Αστέρα Αμαλιάδας

Γράφτηκε από τον

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Δόξα Μεγαλόπολης, η οποία υποδέχεται σήμερα (3 μ.μ.) τον Αστέρα Αμαλιάδας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Η αρκαδική ομάδα μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με το  Λουτράκι, υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία τον Παναρκαιδκό και έχει ανέβει δύο βαθμούς πάνω από την 15η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. 

Το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας είναι από αυτά που πρέπει να πάρει για να πετύχει το στόχο της παραμονής και στη Μεγαλόπολη υπάρχει αισιοδοξία.

"Η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και πιστεύω ότι θα πάρουμε το παιχνίδι", λέει στο "Notosport" ο προπονητής της Δόξας Βασίλης Κούβαλης για τη συνάντηση με τον Αστέρα Αμαλιάδας, που έχει 4 βαθμούς, αλλά αναμένεται να πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς στο ματς με την Αχαϊκή.

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει σήμερα στο βασικό σχήμα. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Χρήστος Νάνος, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.