Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 12:20

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-1: Πρώτη εκτός έδρας ήττα, ύστερα από ένα κακό πρώτο μέρος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής γνώρισε χθες ο Τσικλητήρας με σκορ 2-1 από την Ερμιονίδα.

Η ομάδα της Πύλου πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε και τα δύο γκολ σε διάστημα μάλιστα εννέα λεπτών. Ο Τσόφλιος στο 33' έκανε το 1-0 και ο Σκεντεράι στο 42' το 2-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Τσικλητήρα βελτιώθηκε και στο 55' ,ο Τσάτσος κέρδισε πέναλτι από τον Κανταρτζή που αποβλήθηκε. Ο Γραμματικόπουλος από τα 11 βήματα μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στη Μεσσηνιακή ομάδα, η οποία είχε πλέον και αριθμητικό πλεονέκτημα. 

Στο 60' λίγο έλειψε μάλιστα να φθάσει στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Κυριαζόπουλου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Τσικλητήρας πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά η Ερμιονίδα κράτησε το προβάδισμα.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Κερμενίδη, Πήλιο, τον τιμωρημένο Κωστή και τον νεοαποκτηθέντα Μεντούρ σε μια δύσκολη έδρα και με δυνατή ομάδα. Κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το βαθμολογικό πίνακα, όπου η Ερμιονίδα είναι στην 4η θέση με 13 βαθμούς, έχοντας κάνει και το ρεπό της.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσικλητήρας, έμεινε στους 7 βαθμούς και μοιράζεται με άλλες πέντε ομάδες την 9η θέση στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής. 

Η διαφορά από την 15η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό είναι τρεις βαθμοί και θα πρέπει πλέον αρχής γενομένης από το ματς με το Λουτράκι, να επιστρέψει στις επιτυχίες. 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Κανταρτζής, Παλαιοπάνος, Σκεντεράι, Παπαιωνάννου, Τσόφλιος (67' Σελμανάι), Αποστολίδης (90' Παιδάκης), Τριμπόνιας (89' Χατζηαποστόλου). 

 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Χοτζάι (46' Παναγόπουλος) Ρούσσης, Μπίζος, Καραμπάς, Τσάτσος, Ζαχαρόπουλος (55' Σβίγκος), Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Τσώνης (65' Δούνιας).