Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 13:23

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-0: Τρίποντο με... σβηστές μηχανές

Γράφτηκε από τον

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε το Σάββατο η Αναγέννηση Παραλίας που έκαμψε εύκολα με σκορ 2-0 την αντίσταση του Α.Ο. Φαραί στο γήπεδο του Κορδία και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η "Μπάρτσα" πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Μουλιάτο και Κορομηλά και κατέκτησε την 5η νίκη της σε 7 αγώνες.

Από την άλλη η ομάδα των Γιαννιτσανίκων γνώρισε μια ακόμη ήττα και απέχει πολύ από την ομάδα που εντυπωσίασε άπαντες στο περσινό πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό πως το Φαραί δεν έκανε ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία σε 90 λεπτά παιχνιδιού και μοιραία ηττήθηκε.

Ποδόσφαιρο αξιώσεων πάντως δεν παίχθηκε το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο και οι φάσεις ήταν λιγοστές και όλες για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα λοιπόν είχε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα και συντριπτική κατοχή, προσπαθώντας κυρίως από τις πτέρυγες να απειλήσει.

Στο 20' οι Τριανταφυλλάκης και Δασκαλάκης έπαιξαν το 1-2, με τον πρώτο να σουτάρει και να σκοράρει, όμως είχε υποδειχθεί έγκαιρα σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό Κουτσαναστάση.

Η επόμενη καλή στιγμή σήμανε και το πρώτο γκολ του αγώνα... Ηταν το 40' όταν ο Τριανταφυλλάκης συνεργάστηκε ωραία στην αριστερή πτέρυγα με τον Κορομηλά ο οποίος σέντραρε και ο Μουλιάτος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Μούσα (1-0).

Στο β' μέρος το τέμπο δεν άλλαξε με την Αναγέννηση να ελέγχει το ματς και το Φαραί να αδυνατεί να δημιουργήσει έστω και μία τελική!

Στο 58' ύστερα από βαθιά μπαλιά ο τερματοφύλακας Μάρης έκανε λάθος υπολογισμό, ο Μουλιάτος πήγε να κερδίσει την μπάλα και έπεσε κάτω από μαρκάρισμα του Μάρη, με τους γηπεδούχους να ζητούν φάουλ, σε μία φάση που δεν φαίνεται να έχουν δίκιο.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν ένα σουτ του Κακαλή στο 68' που έφυγε δύο μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 74' τα πάντα τελείωσαν όταν ο Τριανταφυλλάκης σέντραρε και ο Κορομηλάς αφού κοντρόλαρε με συρτό σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Στο 91' η νεοφώτιστη ομάδα παραλίγο να βάλει και τρίτο γκολ, όμως το σουτ του Μουλιάτου έδιωξε με τα [πόδια σε κόρνερ ο Μάρης.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Μπλάνα και των βοηθών του, της Αθανασοπούλου και του Κουτσαναστάση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Γερμάνης, Κορομηλάς (88' Μάντης), Δουρούμης, Κανελλόπουλος, Δασκαλάκης (54' Μπαλαλάς), Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Μάρης (84' Μάλαμας), Τριανταφυλλάκης.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Κουρέας, Μαυροειδάκος (80' Σαμιώτης), Πιτσιλής, Σταματελόπουλος (60' Φωτόπουλος), Μούσα, Σεριάτος, Παχής, Πέτσι, Τσέρτος (68' Σπανός), Κακαλής.