Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 14:43

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Aνετο διπλό, αφιερωμένο στον Καραγιάννη

Γράφτηκε από τον

Tην ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Πανθουριακός το Σάββατο, περνώντας άνετα από την Ανδρούσα.

Η ομάδα της Θουρίας επικράτησε με 3-0 της ομώνυμης ομάδας χάρη στα γκολ του Χελά στο 15' (είχε και δοκάρι στο 90') και του Πανταζή στο 55' και στο 59'. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους φιλοξενούμενους και την αφιέρωσαν στον άτυχο συμπαίκτη τους Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς και θα χάσει όλη τη σεζόν. Στον αντίποδα η Ανδρούσα ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο γήπεδο της, έχοντας στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Καλογερόπουλο, μετά την παραίτηση του Γιώργου Γρηγορόπουλου. Οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι στο 88' με τον Γεωργιόπουλο, δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του Πανθουριακού. Οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή είναι σίγουρο ότι έχουν επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες της Ανδρούσας.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Βρυώνη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κωτσάκη (59' Μάλαμας),, Βαβαρούτσος, Πιχιγιόνι,Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Βλαχόπουλος,Παπαδημητρίου (74' Βασιλογιαννακόπουλος), Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας,Δέδες (44' λ.τρ. Βιδάκης).

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Δασκαλάκης (61' Φιλίππου), Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Ντόκο, Μουστάκας, Μιγκάκης (70' Μαργαρίτης), Πανταζής (61' Πετρόγιαννης),Χελάς.