Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 15:08

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Η πρώτη νίκη ήρθε από το… ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Η πρώτη νίκη ήρθε από το… ημίχρονο

Μετά από έξι στείρες αγωνιστικές, ο Αστέρας Αρφαρών πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-0 επί της Α.Ε. Αβίας. 

Οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όπου και σημείωσαν όλα τα γκολ και πήραν βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κάμπου πλήρωσε τα λάθη της στο ξεκίνημα του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να σκοράρει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η καλή μέρα για τον Αστέρα φάνηκε από την αρχή. Στο 7' ο Καραπετιάν με εξαιρετική ατομική ενέργεια, απέφυγε τρεις αντιπάλους και με σουτ έκανε το 1-0. 

Στο 25' ο πολύπειρος Σωτηρόπουλος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, που με τη ψυχολογία στα ύψη, έφθασαν και στο 3-0 στο 39' με σκόρερ το Νίκο Βοσνάκη. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Μπασιλάρη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Π. Καπόγλης, Κωνσταντόπουλος, Ηλ. Καπόγλης, Π. Χαραλαμπόπουλος, Κλ. Βοσνάκης, Ν. Βοσνάκης, Χρονόπουλος, Καραπετιάν (70' Φεράι), Καίσαρης (43' λ.τρ. Πετρ. Χαραλαμπόπουλος), Σωτηρόπουλος (75' Μπουρής).

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γκλίκα (70' Αλντέσκου), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Φουρναράκος (75' Μαλαβέτσης), Γεωργαντάς, Αποστολίδης, Κορμπής (30' Καραματσούκης), Γεωργίκος, Βαβαρούτσος, Παγώνης.