Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 17:59

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0: Νίκη μετά από ένα μήνα

Γράφτηκε από τον

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Αίαντας, νικώντας με 3-0 τον Ηρακλή στο καλαματιανό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Α1 τοπική.

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν να κερδίσουν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την 1η Οκτωβρίου (3-2 τον Χανδριναϊκό). Εκτοτε μετρούσαν δύο ισοπαλίες και 2 ήττες. Για τον Ηρακλή ήταν η 2η ήττα στο πρωτάθλημα. Το αξιοσημείωτο ότι οι δύο ομάδες έχουν τα ίδια αποτελέσματα στις έξι πρώτες αγωνιστικές (2-2-2).

Οσον αφορά το προχθεσινό ματς. ο Μιχαλόπουλος στο 31' άνοιξε το σκορ και ο Διονυσόπουλος στο 69' έκανε το 2-0. Εξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι και στο 84' ο Μιχαλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Τσακόπουλο

ΑΙΑΝΤΑΣ: Mπαχράμης, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Ζαγαρέλος,Αλεξανδρόπουλος, Στραβάκος, Αντωνόπουλος, Ηρακλής (63' Μασουρίδης), Διονυσόπουλος (86' Μπαζίγος), Μιχαλόπουλος, Αντεμάι.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Μπρακούλιας (60' Γ. Παπαδέας), Ζαφειρόπουλος, Πραστέλλας (75' Μάρης), Κωνσταντόπουλος, Μπακλαβάς, Ψωρομύτης, Γκελγκέρια, Σπαντιδέας, Μουρούφας (60' Πλαγιανός)..