Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 17:37

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 0-2: Δεύτερη σερί νίκη με υπογραφή Π. Καρδάση

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη σερί νίκη του (μετά από αυτή με την Κορώνη) πανηγύρισε ο Αστέρας Μικρομάνης και μάλιστα εκτός έδρας με 2-0 του Μεσσηνιακού.

Ο Παναγιώτης Καρδάσης με γκολ στο 2' και στο 30' έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Αστέρα, ο οποίος έχει μόνο μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής (στην πρεμιέρα από την Ομόνοια).

Αντίθετα ο Μεσσηνιακός μετρά μόλις ένα τρίποντο και με τις δύο διαδοχικές ήττες βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Να σημειωθεί ότι από το 66' οι "πράσινοι" έπαιξαν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κριτσωτάκη.

Παραιτήθηκε ο Μουλατσιώτης

Μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα ο Νίκος Μουλατσιώτης υπέβαλε την παραίτησή του, με τη διοίκηση του Μεσσηνιακού να την κάνει αποδεκτή και να ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για την πρόσφορά του. Ο Μεσσηνιακός βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

Tην παραίτηση του υπέβαλλε και ο συνεργάτης του Δημήτρης Ξυγκώρος που ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσίρμπα και Γιαννακλή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Θεοδωρόπουλος (64' Δ. Γιαννακόπουλος), Στ. Γαβράς,Παπαγεωργίου, Κριτσωτάκης, Νούλας,Μαγουλιανίτης, Χαρίτος, Κακκαβάς, Π.Γιαννακόπουλος, Ξυνός (46' Δημόπουλος).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Αναζίκος, Αθανασόπουλος,Μαυροειδής, Μπούρας, Μωραγιάννης, Π. Καρδάσης, Παπαβασιλόπουλος, Αθ. Καρδάσης,Αλεξόπουλος (83' Κουρούπης), Χασάπης (53' Ι - Χρ.  Καρδάσης).