Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 12:00

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Η διακοπή δίνει την ευκαιρία για ανασύνταξη

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Τσικλητήρας γνωρίζει δύο σερί ήττες.

Η ομάδα της Πύλου μετά το 0-1 από την Παναχαϊκή εντός έδρας, έχασε προχθές για παρθενική φορά μακριά από το γήπεδό της με 2-1 από την Ερμιονίδα. Ως εκ τούτου έμεινε στους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί με άλλες πέντε ομάδες στην 9η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των αγώνων του κυπέλλου, όπου ο Τσικλητήρας έχει αποκλειστεί από την Παναχαϊκή.

Το επόμενο εντός έδρας ματς με το Λουτράκι θα γίνει λοιπόν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Η διακοπή δίνει την ευκαιρία για ανασύνταξη στη Μεσσηνιακή ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και να μην έχει πρόβλημα παραμονής. Θυμίζουμε, ότι πριν το παιχνίδι με τους Πατρινούς, ο Τσικλητήρας μετρούσε πέντε αγωνιστικές αήττητος. Συγκεκριμένα, ύστερα από την ήττα (0-1) της πρεμιέρας από το Ζευγολατιό, ήρθε ισόπαλος (1-1) στη Θήβα, χάνοντας στις καθυστερήσεις τη νίκη. Την 3η αγωνιστική νίκησε στην Καλαμάτα (3-) τη Δόξα Μεγαλόπολης και την επομένη υποχρέωσε σε ισοπαλία (0-0) εντός έδρας τον Φωστήρα. Ακολούθησε η άδικη ισοπαλία (0-0) στην Πύλο  με την τότε πρωτοπόρο Βάρδα και το 2-2 στη Χαλκίδα, όπου ο Τσικλητήρας έχασε τη νίκη - όπως και στη Θήβα- στο φινάλε. Την 7η αγωνιστική ηττήθηκε άδικα (0-1) από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή και την Κυριακή πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε και τα δύο γκολ, για την ήττα με 2-1 από την Ερμιονίδα.  Να σημειωθεί ότι σε αυτό το ματς δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κερμενίδης, Πήλιος, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι με το Λουτράκι, όπως και ο Κωστής που απουσίασε λόγω τιμωρίας. Επιπλέον θα είναι έτοιμος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αλαν Μεντούρ.