Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 12:51

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Κερδίσαμε την εκτίμηση των φιλάθλων", λέει ο Μαντζούνης για το ματς με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε στον Πάμισο η ήττα με 1-0 από την Καλαμάτα...

Η ομάδα της Μεσσήνης κοίταξε στα μάτια τη μεγάλη της αντίπαλο και ο Αλέξης Μαντζούνης (φώτο με τον Ηλία Ηλιόπουλο) δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση και πικραμένος για το αποτέλεσμα.

"Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά δεν… ηττηθήκαμε. Κρίθηκε στην εμπειρία των παικτών της Καλαμάτας και στη μία φάση που της παρουσιάστηκε. Από εκεί και πέρα, για 90 λεπτά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Ημασταν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και βγάλαμε τρεις ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι.  Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών, αλλά υπάρχει πίκρα για την ήττα", λέει στο "Νotosport" ο προπονητής του Παμίσου.

Ο Αλέξης Μαντζούνης τονίζει στη συνέχεια ότι: "Κερδίσαμε την εκτίμηση των φιλάθλων και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί μας χειροκρότησαν και οι φίλοι της Καλαμάτας. Ηταν μια πολύ καλή εμφάνιση".

Ο Πάμισος στρέφει πλέον την προσοχή του στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο το Μιλτιάδη, ο οποίος συγκατοικεί με την Καλαμάτα στο ρετιρέ της Α' τοπικής. 

 

Ο Αριστομενόπουλος έχει ανεβάσει ρυθμούς και θα είναι πλέον έτοιμος, ενώ επιστρέφει και ο Μάρκου. Ετσι οι Νησιώτες θα αγωνιστούν πάνοπλοι στο τρίτο μόλις φετινό παιχνίδι ενώπιον του κοινού τους.