Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 15:41

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Αλλη ομάδα στην συνέχεια...", επισημαίνει ο Γιάννης Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, την περασμένη Κυριακή ο Εθνικός Μελιγαλά παρουσίασε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο απέναντι στον Τέλλο Αγρα και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ηλία Μουρούσια που πέτυχε τρία γκολ.

Ηταν η δεύτερη νίκη του Εθνικού στις εφτά πρώτες αγωνιστικές, όπου έχει ακόμη δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα ενισχύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η νίκη κόντρα στον Τέλλο Αγρα ήταν ένα αποτέλεσμα που ήθελαν στο Μελιγαλά τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Το τρίποντο ήρθε και συνδυάστηκε μάλιστα με καλή εμφάνιση, με τον τεχνικό του Εθνικού Γιάννη Αντωνόπουλο να αισιοδοξεί ότι θα δούμε ένα άλλο Εθνικό στην συνέχεια.

"Πήραμε μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Τέλλο Αγρα. Η ομάδα ενισχύθηκε και επιπλέον υπάρχει δέσιμο και ομοιογένεια. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, η διοίκηση είναι κοντά μας και πιστεύω ότι θα δούμε ένα άλλο Εθνικό, πολύ καλύτερο, στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Φυσικά η νίκη με τον Τέλλο Αγρα από μόνη της δεν λέει τίποτα. Χρειάζεται προσπάθεια καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό της Κυριακής με τον Απόλλωνα στην Καλαμάτα που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. 

 

Αγωνιστικά, στον Εθνικό δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι.