Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 17:55

Σιώπης και Κουτρουμπής στην Εθνική!

Γράφτηκε από τον

Ο Μανώλης Σιώπης και ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι τα δύο νέα πρόσωπα που κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ο Μίχαελ Σκίμπε, ύστερα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη «γαλανόλευκη». 

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα στην Εθνική Ελλάδας και έχουν προβληματίσει τον Μίχαελ Σκίμπε. 

Για αυτό τον λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός έλαβε την απόφαση να καλέσει δύο νέα πρόσωπα στην «γαλανόλευκη» και, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, αυτά είναι ο Μανώλης Σιώπης και ο Γιώργος Κουτρουμπής. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το χθεσινό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Λευκορωσία και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. 

Από εκεί και πέρα, προβλήματα τραυματισμών, ενοχλήσεις ή άλλα θέματα αντιμετωπίζουν οι Μανιάτης (αποχή από τα επίσημα ματς του Ολυμπιακού), Πέτσος, Μπακασέτας (έχουν ενοχλήσεις) και Παπασταθόπουλος (ήρθε με τραυματισμό από τη Γερμανία).

Πηγή: www.sport-fm.gr