Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 20:26

Με Σακελλαρόπουλο κόντρα στην Ερμιονίδα η "Μαύρη Θύελλα", από Δευτέρα ο νέος προπονητής...

Γράφτηκε από τον

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος ανέλαβε να αντικαταστήσει για λίγες μέρες τον Νίκο Κακαλέτρη και θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την "Μαύρη Θύελλα" στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Ερμιονίδα.
Το σενάριο παραμονής του Καλαματιανού τεχνικού υπήρξε και συζητήθηκε τα τελευταία 24ώρα, ωστόσο αυτό που αποφασίστηκε από την διοίκηση αλλά και τον Σακελλαρόπουλο, είναι πως το ματς στην Ερμιονίδα θα είναι το πρώτο και το τελευταίο του ως πρώτος προπονητής της ομάδας. Αυτό είναι άλλωστε που επιθυμεί και ο ίδιος ο Σακελλαρόπουλος ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Έτσι έχει αποφασιστεί ότι η ομάδα θα πάρει άλλο προπονητή, ο οποίος όμως θα πιάσει δουλειά μετά το ματς με την Ερμιονίδα. Και αυτό γιατί κανείς δεν θα ήθελε να ξεκινήσει με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, τη στιγμή μάλιστα που την επόμενη Κυριακή υπάρχει αγώνας κυπέλλου, άρα μεσολαβούν 15 μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Οι άνθρωποι της Καλαμάτας εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις προπονητών. Το όνομα του Μίλτου Γκόφα  - ο οποίος πέρυσι είχε έρθει στην Καλαμάτα ως αντίπαλος προπονητής του Πανηλειακού - είναι αυτό που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις ενώ αποτελεί και μια εφικτή περίπτωση προπονητή για την Καλαμάτα, την δεδομένη χρονική στιγμή.