Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 12:25

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2: "Καθάρισε" σε ένα τρίλεπτο με Αθανασόπουλο, Τσουλάκο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2: "Καθάρισε" σε ένα τρίλεπτο με Αθανασόπουλο, Τσουλάκο

Χάρις σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο από το 63' έως το 65' η Καλαμάτα ξεπέρασε με 2-0 και το εμπόδιο της Αναγέννησης Παραλίας το Σάββατο στο γήπεδο του Κορδία και έμεινε μόνη στην κορυφή της Α' τοπικής.

Η "Μαύρη Θύελλα" παρουσία 500 περίπου οπαδών της που αψήφισαν τον βροχερό καιρό, πήρε αυτό που ήθελε χωρίς πάντως να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της. Ελαφρυντικά υπάρχουν πάντως και είναι οι καιρικές συνθήκες που δεν βοηθούσαν την πιο ποιοτική ομάδα, αλλά και η πολυπρόσωπη άμυνα της Αναγέννησης που έβαλε δύσκολα στους "μελανόλευκους" για μια ώρα αγώνα. Τελικά η λύση ήρθε χάρις στην ποιότητα των Βασίλη Αθανασόπουλου και Σταύρου Τσουλάκου που αμφότεροι πέτυχαν δύο πολύ ωραία γκολ, λύνοντας τον... γόρδιο δεσμό και τα... σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από το γήπεδο του Κορδία.

Από την άλλη η Αναγέννηση πάλεψε το παιχνίδι, έχοντας αμυντικό σχεδιασμό, όμως παρότι έβαλε δύσκολα στην Καλαμάτα δεν απέφυγε την δεύτερη ήττα στη σεζόν. 

Τα βρήκε σκούρα για μια ώρα αγώνα

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ανούσια εδαφική υπεροχή και να δυσκολεύονται να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Ανδρέου. Οι Νάτσης, Τσουλάκος και Καλαντζής ήταν καλά κλεισμένοι και δεν υπήρχε φαντασία στο παιχνίδι των "μελανόλευκων". Οι μοναδικές μικροευκαιρίες στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά... Στο 43' ο Τσουλάκος βρήκε τον Καλαντζή, ο οποίος με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Νάτση, το σουτ όμως του τελευταίου ήταν αδύναμο και ο Ανδρέου μπλόκαρε.

Ενα λεπτό αργότερα ο Τσουλάκος με τακουνάκι έβγαλε στα αριστερά τον Καλαντζή που σέντραρε, όμως το σουτ του Λιόλιου μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Δύο γκολ από το 63' έως το 65'

Στο β' μέρος η εικόνα δεν άλλαξε με τους παίκτες της Καλαμάτας να είναι μπλοκαρισμένοι και την Αναγέννηση να αμύνεται χωρίς να μπορεί να βγει με αξιώσεις μπροστά.

Στο 61' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς όταν ύστερα από φάση διαρκείας ο Νάτσης βρήκε στην περιοχή τον Τσουλάκο, ο οποίος έκανε το γυριστό σουτ που έφυγε ψηλά άουτ.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 63' για την ομάδα των Χατζηαγγελή - Μάνα, όταν ύστερα από ωραία ενέργεια του Λιόλιου, οι αμυντικοί αδράνησαν, με την μπάλα να φτάνει στον Αθανασόπουλο ο οποίος γύρισε το κορμί του και με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 0-1.

Προτού καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φίλων της "Μαύρης Θύελλας" για το γκολ, στο 65' έγινε το 0-2... Ο Καλογερόπουλος με μια έξοχη σέντρα από δεξιά βρήκε στην καρδιά της περιοχής τον αμαρκάριστο Τσουλάκο και εκείνος με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σκοράροντας για 4ο σερί ματς!

Το... νερό πλέον είχε μπει στ' αυλάκι με τους φιλοξενούμενους να παίζουν όσο έπρεπε στη συνέχεια για να φτάσουν σε ένα ακόμη τρίποντο.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα βγήκε στη συνέχεια μπροστά και είχε την πρώτη τη ευκαιρία στο ματς στο 84' όταν ο Μάλαμας σέντραρε και ο Κορομηλάς έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως ο Κυριακόπουλος έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

Καλύτεροι της Καλαμάτας οι Καλαντζής, Τσουλάκος και Καλογερόπουλος, ενώ βοήθησε και ο νεαρός Βασιλόπουλος που μπήκε αλλαγή λίγο πριν το πρώτο γκολ. Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Αργυρόπουλος και Τρίψας.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του, της Αθανασοπούλου και του Αδαμόπουλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Γερμάνης (90' Μάντης), Κορομηλάς, Δουρούμης, Κανελλόπουλος, Δασκαλάκης (77' Μάλαμας), Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Μαρής (85' Καλύβας), Τριανταφυλλάκης.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Μπαστακός, Μπεγέτης (62' Βασιλόπουλος), Καλαντζής (85' Τζανετέας), Νάτσης, Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος, Τσουλάκος (81' Κουρούπης).