Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 12:49

Πεντάστερος Πάμισος σκόρπισε (5-0) τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον
Πεντάστερος Πάμισος σκόρπισε (5-0) τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη

Μια ακόμα απολαυστική παράσταση έδωσε χθες στη Μεσσήνη ο Πάμισος, με τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Μιλτιάδη να έχει τον ρόλο του κομπάρσου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το ρευστό 1-0, έγινε 5-0.

Πρωταγωνιστές για τους Νησιώτες οι Μπίσα και Λαθύρης που με την ταχύτητά τους έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα της τριφυλιακής ομάδας. 

Ο πρώτος πέτυχε χατ - τρικ (39', 59', 85') και ο Λαθύρης ένα γκολ (64') και δύο ασίστ, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Ηλιόπουλος (53'). 

Ο Μιλτιάδης γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και έπεσε από την κορυφή, ενώ ο Πάμισος ανέβηκε στην 3η θέση (μαζί με Αναγέννηση, Θουρία) και για πρώτη φορά κράτησε το μηδέν.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς πήγε στη δύναμη, με το Μιλτιάδη να έχει αμυντικές διαθέσεις και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα με τον Μπαρσελό.

Ο Ουρουγουανός λίγο έλειψε μάλιστα να σκοράρει με φάουλ στο 23', αλλά ο Τρακάκης κράτησε το μηδέν. Στο 27' ήταν η σειρά του Γιαννόπουλου να δείξει τα αντανακλαστικά του στην κεφαλιά του Ηλιόπουλου.

Στο 39' ο Λαθύρης σχεδόν από το κέντρο  πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή και απέναντι από το Γιαννόπουλο, σιγούρεψε το γκολ δίνοντας στον Μπίσα που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Με αυτή την εντυπωσιακή ενέργεια ο Πάμισος ξεκλείδωσε την άμυνα του Μιλτιάδη και μπήκε με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53' ο Λαθύρης εκτέλεσε φάουλ, ο Στρατής από σύγκρουση βρέθηκε στο έδαφος και στην εξέλιξη ο Ηλιόπουλος σκόραρε με σουτ, σε μια φάση που οι περισσότεροι παίκτες σταμάτησαν, αλλά ο ρέφερι Αλεξέας δεν είχε σφυρίξει. 

Μετά το 2-0 φάνηκε πως οι φιλοξενούμενοι έριξαν… λευκή πετσέτα, ενώ έγιναν εμφανή και τα σημάδια της κούρασης. Κάτι που δεν ίσχυε για τους ταχύτατους Μπίσα, Λαθύρη που πλαγιοκοπούσαν συνεχώς. Στο 59' από σέντρα του Λαθύρη και αδράνεια της άμυνας, ο Μπίσα με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 64' ο Μπίσα με εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, "σέρβιρε" για το Λαθύρη που από κοντά έστειλα την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77' ο Γιαννόπουλος νίκησε διαδοχικά από κοντά τους Α. Γεωργιόπουλο και Λαθύρη.

Στο 85' από κάθετη πάσα του Τουρλίδα, ο Μπίσα τσίμπησε την μπάλα από το Γιαννόπουλο και πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη εστία για το τελικό 5-0. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τον Τσίρμπα και την Τσουκάλη.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Κατσιβαρδέας, Χαραλαμπόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μπερερής (86' Χαρλέπας), Μωράκης, Λαθύρης, Παπαδόπουλος (71'΄ Γεωργιόπουλος), Τουρλίδας, Ηλιόπουλος (80' Πατσιώτης), Μπίσα. 

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γιαννόπουλος, Μπαρσελό, Αναστασόπουλος, Βέλλης (65' Παυλόγιαννης), Γεωργιόπουλος (80' Γεωργακόπουλος), Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γαλάνης (60' Ταχίρι), Στρατής, Τσέρτος, Πάλλιας.