Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 14:21

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Είχαν από ένα ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Είχαν από ένα ημίχρονο

Αβία και Εράνη μοιράστηκαν την υπεροχή ανά ημίχρονο και τελικά μοιράστηκαν και τους βαθμούς χθες στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Φιλιατρινοί είχαν καλύτερη παρουσία και δικαιολογημένα προηγήθηκαν με το γκολ του Χρονόπουλου στο 30'. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Αβία εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη, ισοφάρισε με τον Γεωργίκο στο 57' και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη με την μεγάλη ευκαιρία του Γεωργαντά στο 78'.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε με αργό ρυθμο και το πρώτο 20λεπτο κύλησε χωρίς κάτι σημαντικό. Η πρώτη καλή φάση στο ματς έγινε στο 22' για τους γηπεδούχους. Ο Αποστολίδης έβγαλε μια μακρινή μπαλιά από δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολύ κόσμο και έφτασε στον Γεωργίκο που έπιασε με δύναμη το σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Εράνη είχε απειλήσει με ένα σουτ του Σπυρόπουλου στο 15' και ένα γυριστό του Κόλλια στο 27' και στο 30' κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Κώτσος έβγαλε την μπαλιά στην περιοχή και ο Χρονόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 εκμεταλλευόμενος και την άστοχη έξοδο του Κολοκούβαρου.

Η Εράνη είχε κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου με κορυφαία αυτή στο 42' όταν συνδυάστηκαν οι Χρονόπουλος, Σπυρόπουλος και η μπάλα έφτασε στον Κόλλια που όμως έκανε αδύναμο σουτ για να μπλοκάρει ο Κολοκούβαρος.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει η Αβία. Ήταν το 49' όταν ο Λυκουρέζος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Φουρναράκος αμαρκάριστος από κοντά έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Αβία, που είχει μπει πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, άγγιξε την ισοφάριση και στο 53' όταν ο Γεωργαντάς έκανε την πάσα στον Παγώνη που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Τρίτη καλή στιγμή για την Αβία στο 56' όταν ο Λυμπερόπουλος σταμάτησε το πλασέ του Γεωργίκου, αποκρούοντας σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κορμπής στο 57', η μπάλα έφτασε στον Γεωργίκο που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Η Αβία θα μπορούσε να προηγηθεί στο 78' όταν ο Γεωργίκος βρήκε τον Γεωργαντά στην περιοχή αλλά αυτός μόνος απέναντι στον Λυμπερόπουλο σούταρε άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Γεωργαντά.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολουκούβαρος, Βαβαρούτσος, Γκλίκα (56' Καραματσούκης), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης (90' Μητσέας), Παγώνης (89' Αλμπέσκου), Φουρναράκος, Κορμπής, Γεωργαντάς, Γεωργίκος.

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Μιχαλακόπουλος (90' Βλάμης), Αλμπαν, Κώτσος, Δημόπουλος, Αλεβίζος, Κόλλιας, Σπυρόπουλος (59' Μητρόπουλος), Χρονόπουλος (76' Διονυσόπουλος), Πέππας.