Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 19:10

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-2: Χορταστική ισοπαλία

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 2-2: Χορταστική ισοπαλία

Φοβερό ματς με τέσσερα γκολ, τέσσερα δοκάρια και πολλές φάσεις έγινε ανάμεσα σε Ηρακλή και Ασπρόχωμα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 και τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από το 2-0 που βρέθηκαν να χάνουν στο ξεκίνημα του αγώνα. 

Περίπου 25 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Γκελγκέρια πέτυχε το 1-0 σημειώνοντας πιθανότατα το πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος. Ο Σπαντιδέας πέτυχε το 2-0 στο 18' ενώ είχε και δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα.

Το Ασπρόχωμα μείωσε σε 2-1 με τον Πετσόπουλο στο 37'. Στο 60' ο Ζαφειρόπουλος είχε σέντρα - σουτ στο δοκάρι για το Ασπρόχωμα. Δοκάρι για τον Ηρακλή είχε στην συνέχεια ο Γ. Παπαδέας με φάουλ στο 65'. Τελικά στο 78' έγινε το 2-2 με κεφαλιά του Κουραμπά ενώ το Ασπρόχωμα είχε το δεύτερο δοκάρι του στο ματς με σουτ του Φίλιου στο 91'.

Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος και βοηθοί οι Τσουκάλη και Σ. Τσαούση. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Μουρούφας, Μπρακούλιας, Ζαφειρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μάρης (80' Πραστέλλας), Γκελγκέρια, Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας (80' Κατσαρός), Μπακλαβάς. 

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γιαννακόπουλος, Ντάσης (75' Τσίρμπας), Ζαφειρόπουλος, Μπάκας (46' Βεργόπουλος), Λούτα, Παπανικολόπουλος, Κουραμπας, Πετσόπουλος, Φίλιος, Γ. Χατζηπαναγιώτης, Ρ. Χατζηπαναγιώτης (40' Θεοδωρόπουλος).