Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 13:35

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-1: Με ψυχή έκανε την ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-1: Με ψυχή έκανε την ανατροπή

Παίζοντας με υπέρμετρο πάθος και έχοντας μπροστάρηδες και σκόρερ τους Λ.Ν. Ανδρώνη και Διακουμή ο Τέλλος Αγρας νίκησε με 2-1 την Κυπαρισσία στο Τριφυλιακό ντέρμπι, παρουσία 200 και πλέον θεατών.

Ηταν μία νίκη ανάσα για τους "ερυθρόλευκους που τους επέτρεψε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Και μάλιστα έχει ακόμη πιο μεγάλη αξία αν σκεφτούμε ότι έγινε με ανατροπή στο σκορ. Στον αντίποδα η Κυπαρισσία μετά τα Φιλιατρά έχασε και στους Γαργαλιάνους, μένοντας για τρίτο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη. Οι "κυανόλευκοι" μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με τον Τριανταφύλλη, όμως στη συνέχεια η απόδοση τους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και δίκαια γνώρισαν την δεύτερη ήττα στη σεζόν.

Το 0-1 ο Τριανταφύλλης 

Ο ΑΟΚ είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα και ευτύχησε να προηγηθεί στο 18' όταν ύστερα από γέμισμα από δεξιά του Μανδραπήλια οι αμυντικοί ολιγώρησαν και ο Τριανταφύλλης με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση όμως του Αγρα ήταν άμεση και ήρθε στο 26'... Ο Γεωργόπουλος έκανε ωραία σέντρα από δεξιά και ο προωθημένος Λ.Ν. Ανδρώνης με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-1.

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη πήρε ψυχολογία από το γκολ και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τον ΑΟΚ.

Στο 32' μετά από σέντρα του Εμμανουήλ ο Λ.Χ. Ανδρώνης έκανε τσαφ από επίκαιρη θέση.

Εξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχο άγγιξαν το δεύτερο γκολ όταν μετά από κάθετη πάσα ο Ερέκι έβγαλε τετ α τετ τον Διακουμή που πλάσαρε στην κίνηση, όμως ο Λαμπρόπουλος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Το ήθελε πιο πολύ ο Αγρας 

Στο β' μέρος ο ρυθμός ήταν ακόμη πιο γρήγορος με την μπάλα πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να επιζητούν το τρίποντο.

Ο Αγρας απείλησε στο 62' με τον Διακουμή να δέχεται βαθιά μπαλιά από τον Λ.Ν. Ανδρώνη και να πιάνει το ψηλοκρεμαστό πλασέ όμως ο Λαμπρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο επόμενο λεπτό η ομάδα των Γαργαλιάνων έφτασε στην ανατροπή με κοντινό πλασέ του Διακουμή μετά από σέντρα του Ερέκι και σύγχυση στην περιοχή (2-1).

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου πίεσε τους "ερυθρόλευκους" στο τελευταίο 20λεπτο και στο 75' έχασε μεγάλη ευκαιρία... Ο Δημητρουλόπουλος γέμισε προς την περιοχή, ο Ντιόπ πήρε την κεφαλιά πάσα, όμως πριν ο Βασιλόπουλος στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Κουπουζος απομάκρυνε σωτήρια.

Ο Αγρας με νύχια και με δόντια κράτησε μέχρι το φινάλε τη "χρυσή" νίκη, ενώ στο 85' λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ όταν ο δαιμόνιος Διακουμής υποδέχθηκε βαθιά μπαλιά του Γεωργόπουλου και πλάσαρε, όμως και πάλι ο Λαμπρόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Καλύτεροι του Αγρα οι σκόρερ Λ.Ν. Ανδρώνης, Διακουμής και ακόμη οι Ερέκι, Πότσης και Κουπούζος. Από τον ΑΟΚ ξεχώρισαν οι Κωνσταντόπουλος και Λαμπρόπουλος.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Σερεμέτη και Γιαννακλή.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Λ. Χ. Ανδρώνης, Λ. Ν. Ανδρώνης, Μπούμπα, Πανάγου (53' Κουπούζος), Μπουντάς (82' Γεωργακόπουλος), Εμμανουήλ (90' Τζωρτζίνης), Ερέκι, Διακουμής, Γεωργόπουλος, Πότσης.

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρεόπουλος (77' Ανδρουτσής), Μιτρόφ, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Ντιόπ, Τριανταφύλλης, Πετρόπουλος (60' Βασιλόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μανδραπήλιας (67' Ζαφείρης), Γιαννόπουλος.