Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 13:08

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-3: Βλέπει ψηλά μετά το τέταρτο διπλό

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Παραλίας που επικράτησε στα Αρφαρά του τοπικού Αστέρα με 3-2 και πλησίασε στους 4 βαθμούς την κορυφή.

Αυτό ήταν το τέταρτο διπλό σε πέντε παιχνίδια για την καλαματιανή ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα, κάτι που φάνηκε και από το προ ημερών  ματς κυπέλλου με τον Πανθουριακό. Πάντως η Αναγέννηση έκανε τα εύκολα...δύσκολα χθες μιας και προηγήθηκε με 0-3 στο ξεκίνημα του β' μέρους, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ με τον έμπειρο φορ Στέλιο Σωτηρόπουλο και άγχωσαν στο φινάλε τους φιλοξενούμενους.

Ο Αστέρας παρατάχθηκε στο χθεσινό ματς με παίκτη - προπονητή τον Νίκο Χρονόπουλο μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γκέγκα και πλέον μετά τη νέα ήττα είναι ουραγός στη βαθμολογία.

Προηγήθηκε 0-3 με Τρίψα, Μουλιάτο και Μαρή

Μόλις στο 7' ο Τρίψας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα έλεγχε το ματς και στο 25' έκανε το 0-2 μετά από κάθετη πάσα του Τρίψα και πλασέ του Μουλιάτου (οι γηπεδούχοι φώναξαν για οφσάιντ).

Η Αναγέννηση πέτυχε και τρίτο γκολ στο 52' ύστερα από συρτή σέντρα του Μουλιάτου και ωραίο τακουνάκι του Μαρή (0-3).

Μείωσε με δύο γκολ ο Σωτηρόπουλος

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν εύκολο διπλό, ο Στέλιος Σωτηρόπουλος είχε άλλη άποψη... Στο 61' ο αριστεροπόδαρος φορ με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3 και στο 71' ο ίδιος παίκτης με δυνατό βολέ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χρονόπουλου μείωσε περαιτέρω σε 2-3.

Ομως η αντεπίθεση των "κυανόλευκων" δεν είχε συνέχεια με την Αναγέννηση να κρατά εύκολα αυτό το 2-3.

Το ματς σφύριξε ο Νίκας, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Ρέκκα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Π. Καπόγλης, Κωνσταντόπουλος, Π. Χαραλαμπόπουλος, Η. Καπόγλης, Ν. Βοσνάκης, Μπούρδος (46' Πετ. Χαραλαμπόπουλος), Χρονόπουλος, Κλ. Βοσνάκης, Καραπετιαν, Σωτηρόπουλος.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Γερμάνης, Κορομηλάς, Δουρούμης, Κανελλόπουλος, Δασκαλάκης (89' Βεργόπουλος), Αργυρόπουλος,Μουλιάτος (90' Μάλαμας), Τριψας, Μαρής (59' Πανταζής), Τριανταφυλλάκης.