Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 12:51

ΕΡΑΝΗ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-1: Αλωσε με Τσέρτο το Στάδιο Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Φιλιατρά επί της Εράνης με 1-0 πήρε ο Α.Ο. Φαραί με "χρυσό" σκόρερ τον Αγγελο Τσέρτο.

Ηταν το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Νίκου Γεωργακλή που ήταν άψογα στημένη και ανέβηκε αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη η Εράνη γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (2 νίκες και 2 ισοπαλίες) εγκαινιάζοντας με τον... χειρότερο τρόπο το Στάδιο Φιλιατρών, στο οποίο επέστρεψε χθες μετά από 5 χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αφού προειδοποίησαν στο 7' με τον Κακαλή, στο 10' άνοιξαν το σκορ... Υστερα από κάθετη πάσα του Σπανού ο Σεριάτος σέντραρε και ο Τσέρτος με καρφωτή κεφαλιά έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ (0-1).

Η Εράνη προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις με το Φαραί να παίζει έξυπνα και να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 48' όταν ο Κακαλής πλάσαρε άουτ από θέση τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 73' όταν ο Κώτσος εκτέλεσε ένα φάουλ όμως οι Κόλλιας και Μητρόπουλος δεν μπόρεσαν από κοντά να βρουν την μπάλα.

Η Εράνη φώναξε για πέναλτι στο 80' όταν ο Κόλλιας έπεσε κάτω από μαρκάρισμα του Μάρη, όμως ο Πλακογιάννης έδειξε συνέχεια στο ματς.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Βρυώνη.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Βλάμης, Αλμπάν, Αλεβίζος, Κώτσος, Πέππας (65' Μητρόπουλος), Χρονόπουλος (75' Διονυσόπουλος), Δημόπουλος, Νικολακόπουλος (52' Σπυρόπουλος), Κόλλιας.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Φιλανδριανός, Πιτσιλής, Κουρέας, Μούσα, Σεριατος (65' Παχής), Λικάι, Τσέρτος (85' Μαυροειδάκος), Σπανός (75' Σταματελόπουλος), Κακαλής.