Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 16:51

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΠΕΤΑΛΙΔΙ 2-1: Μόνη στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Η Σπερχογεία δυσκολεύτηκε το Σάββατο απέναντι στον Πεταλίδι ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-1 και πλέον είναι μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 τοπικής.

Ηταν η 6 συνεχόμενη νίκη της Σπερχογεία που στις πρώτες 8 αγωνιστικές μετρά 7 νίκες και μια ήττα, την 2η αγωνιστική, από τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Από την άλλη το Πεταλίδι, πάλεψε και αυτό το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε και ο Βασίλης Μπλέτσας ο οποίος θα είναι και ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Η Σπερχογεία μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει νωρίς προβάδισμα ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Μπάλλα στο 30'

Τελικά το 1-0 έγινε στο 35' με πέναλτι που κέρδισε ο Χριστόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Δωδέκατος.

Το Πεταλίδι κατάφερε να ισοφαρίσει το 70 με κεφαλιά του έμπειρου Γοάννη Ξαρχάκου. Στο 75' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Α. Χρονόπουλου με β΄κίτρινη και τελικά η Σπερχογεία πήρε νίτη νίκη στο 80' όταν ο Χριστόπουλος με σουτ πέτυχε το 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Κασκάνη, Τσακόπουλο.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μοσχίδης, Μπάλλας, Αγγελής (50′  Κορομηλάς), Γ. Καραχάλιος (85′ Κουμούτσος), Δωδεκάτος, Χριστόπουλος (89′ Η. Καραχάλιος), Γ. Γιακουμής, Μπαλαούρας, Ζουμπόπουλος.

 

ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Α. Δαμήλος, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Αρ. Δαμήλος, Στ. Καπρουλάς (71' Ζοτάι), Κ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Γ. Καρδάσης, Ξαρχάκος, Θεριός, Μπογκντάνι.