Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 15:48

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Νίκησαν οι... άμυνες

Γράφτηκε από τον

"Ασφαιροι" έμειναν χθες στην Ανδρούσα η ομώνυμη ομάδα και ο Απόλλωνας στη δεύτερη "λευκή" ισοπαλία της 9ης αγωνιστικής.

Η Ανδορύσα με αυτό το βαθμό έφθασε τους 9 και ισοβαθμεί με την Εράνη στην 11η θέση, ενώ ο Απόλλωνας μοιράζεται με την Α.Ε. Αβίας την προτελευταία θέση με 6 βαθμούς. 

Η καλαματιανή ομάδα αγωνίστηκε από το 65' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κούτρη, που χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Μια ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση για λίγα λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Οσον αφορά το ματς, η Ανδρούσα έφθασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 26' με τον Τσέλα να πλασάρει από πολύ κοντά άουτ. Στο 42' όμως ο Δ. Τσουλάκος είχε σουτ στο δοκάρι για τον Απόλλωνα, ο οποίος έδειξε χαρακτήρα μετά την αποβολή και στο 90' άγγιξε το διπλό με την ευκαιρία του Βουρνά. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς τους Γκούμα και Τσακόπουλο

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Καλογερόπουλος, Τσώνης, Βαβαρούτσος, Πιχιγιόνι, Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας, Μάλαμας, Θεοδοσόπουλος (70' Κοτσογλανίδης), Βασιλογιαννακόπουλος, Τσέλα. 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:  Αντωνόπουλος, Φέστας, Μπούρας, Μπιζίμης, Παυλάκος, Γρ. Παπαγεωργίου, Στ. Τσουλάκος (60' Ν. Παπαγεωργίου), Τρικουράκης (60' Βουρνάς), Δ. Τσουλάκος, Κούτρης, Μανωλόπουλος.