Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 12:49

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1: Ιστορικό διπλό με Πήλιο στο 86'

Γράφτηκε από τον

Ο,τι δεν μπόρεσε στη Θήβα και τη Χαλκίδα, όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, το πέτυχε χθες στο Αργος ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου με γκολ του Μπάμπη Πήλιου στο 86' νίκησε 1-0 τον Παναργειακό και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη Γ' εθνική. Ενα ιστορικό διπλό που ανεβάζει τον Τσικλητήρα στην 6η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και με διψήφια πλέον διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για πρώτη φορά μάλιστα πετυχαίνει δύο σερί νίκες και μάλιστα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Είχε προηγηθεί το 3-0 στην Πύλο με το Λουτράκι.

Στο χθεσινό ματς το οποίο παρακολούθησαν 150 θεατές, εκ των οποίων 30 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, ο Παναργειακός είχε στο πρώτο μέρος την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Παλιγγίνη. 

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως συγκινήσεις και στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός θέλοντας το γκολ βγήκε μπροστά και αυτό έδωσε χώρους στον Τσικλητήρα. 

Η ομάδα της Πύλου βρήκε πολλούς κενούς χώρους στην αντεπίθεση και αφού απείλησε με τους Κερμενίδη, Γραμματικόπουλο, Μικελάτο, βρήκε δίχτυα στο 86'. 

Ο Κερμενίδης σέντραρε και ο Πήλιος με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1 χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. 

Στο φινάλε μάλιστα ο Σβίγκος είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Σαχσανίδης, Σιάτρας, Μηλιώτης, Γκάβριτς, Φίλης, Καψιόχας (60' Καρέλης), Αγγελόπουλος (83' Φασουλής), Χαρίτος, Ανδριόπουλος, Πούτση, Φωκαϊδης (73' Κυριακόπουλος). 

 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Καραμπάς, Ρούσσης, Μπίζος, Τσάτσος, Ζαχαρόπουλος, Μικελάτος (80' Σβίγκος), Μεντούρ (46' Πήλιος) Γραμματικόπουλος, Κωστής (60'  Κερμενίδης).