Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 12:37

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον

Ο ΑΟ Φαραί και ο Πανθουριακός μοιράστηκαν τους βαθμούς χθες στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, στην συνέχεια του αγώνα που είχε διακοπεί το περασμένο Σάββατο λόγω της έντονης βροχής.


Το ματς ξεκίνησε με 23' λεπτά καθυστέρηση καθώς νωρίτερα είχε υπάρξει βλάβη στους προβολείς του γηπέδου, η οποία μάλιστα οδήγησε σε διακοπή το ματς της Γ' τοπικής ανάμεσα στον Ικαρο και την Θύελλα (ήταν 1-3 στο 70' που διεκόπη) που γινόταν νωρίτερα στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».
Το παιχνίδι ξεκίνησε από το 18', λεπτό στο οποίο είχε διακοπεί το περασμένο Σάββατο με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με το γκολ που είχε πετύχει ο Σεριάτος το 8'. Στην χθεσινή... συνέχεια του αγώνα ο Πανθουριακός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια μόλις μετά από 5 λεπτά παιχνιδιού, στο 23', με τον Χελά να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να ισοφαρίζει σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο ξαναπήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 33' όταν ο Σπανός έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τσέρτος πέτυχε το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθουριακός είχε την υπεροχή και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αντεπιθέσεις.
Στο 57' μετά από φάουλ του Πανταζή ο Κλουβάτος είχε δοκάρι με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους.
Στο 66' μετά από φάουλ του Σπανού ο Μούσα από καλή θέση έστειλε τη μπαλ αάουτ.
Στο 76' μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Πετρόγιαννη, ο Μούσα δεν απομάκρυνε καλά και η μπάλα έφτασε στον Πανταζή που με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 για τον Πανθουριακό.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς την Α. Τσουκάλη και την Σ. Τσαούση.
ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Λικαι, Πιτσιλής (90' Δοβλέτης), Κουρέας, Μούσα, Σεριάτος, Παχής, Τσέρτος (82' Σταματελόπουλος), Σπανός (86' Μαυροειδάκος), Κακκαλής.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Πετρόγιαννης, Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Μιγκάκης (69' Κάνιστρας), Μουστάκας (84' Αντωναίος), Δασκαλάκης, Πανταζής, Χελάς.
.