Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 12:38

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΡΑΝΗ 4-0: Ανέβηκε στην δεύτερη θέση!

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΡΑΝΗ 4-0: Ανέβηκε στην δεύτερη θέση!

Στην δεύτερη θέση της Α' τοπικής βρίσκεται από χθες το βράδυ η Αναγέννηση, η οποία μετά από μια σπουδαία εμφάνιση επικράτησε της Εράνης με 4-0 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Οι γηπεδούχοι έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους συνδυάζοντας αποτέλεσμα με καλή μπάλα, απέναντι στους Φιλιατρινούς που είχαν κακή εικόνα και είχαν πολλά προβλήματα ιδιαίτερα στην άμυνα.
Να σημειωθεί πως η Αναγέννηση αγωνίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τον γκολκίπερ Ανδρέου, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε προχθές την λύση της συνεργασίας με τον παίκτη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε από το 0-0 με πλάγιο άουτ υπέρ της Αναγέννησης από το 8', λεπτό και σημείο στο οποίο είχε διακοπεί το περασμένο Σάββατο λόγω της έντονης βροχής.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς και δεν άργησαν να βρουν δίχτυα καθώς στο 16' ο Τρίψας έβγαλε μια κάθετη πάσα στον Μουλιάτο που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στο επόμενο λεπτό μάλιστα ο Τριανταφυλλάκης έγινε τελικός αποδέκτης μιας νέας καλής επίθεσης των γηπεδούχων αλλά δεν μπόρεσε να τριπλάρει τον Λυμπερόπουλο που έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.
Νέα καλή στιγμή στο 20' για την Αναγέννηση όταν μετά από σέντρα του Μουλιάτου ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Η Αναγέννηση συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 26' πέτυχε δεύτερο γκολ όταν ο Τρίψας έβγαλε νέα κάθετη πάσα στον Μουλιάτο που μπήκε από δεξιά και με πλασέ πέτυχε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Η Εράνη είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο 37' όταν μετά σπό φάση διαρκείας, ο Σπυρόπουλος έκανε το δυνατό σουτ από μέσα αριστερά αλά ο Λίβας απόκρουσε με τα πόδια.
Στο 44' ο Τρίψας συνδυάστηκε με τον Τριανταφυλλάκη που έκανε το πλασέ αλλά ο Λυμπερόπουλος απόκρουσε κρατώντας το 2-0.
Η Εράνη έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο και προσπάθησε να μπει πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Αναγέννηση ήταν και πάλι αυτή που βρήκε δίχτυα. Ηταν το 55' όταν ο Τρίψας έβγαλε την πάσα στον Μαρή που με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-0.
Στο 68' ο Λυμπερόπουλος απόκρουσε δύσκολα το σουτ του Μαρή που είχε βγει απέναντι στον γκολκίπερ των πράσινων μετά από προσπάθεια του Τρίψα.
Στο 76' ο Μουλιάτος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Τριανταφυλλάκη που με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 4-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλεξέας με βοηθούς τους Σκόρδο, Τσακόπουλο.,
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Λίβας, Γέρμανης, Κορομηλάς (84' Μάντης), Δουρούμης, Κανελλόπουλος (81' Βεργόπουλος), Δασκαλάκης (66' Πετράκος), Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Μάρης, Τριανταφυλλάκης.
ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Κοντομανωλόπουλος (79' Βλάμης), Μιχαλακόπουλος, Γκρέτσα, Αλεβίζος, Κώτσος (46' Κόλλιας), Σπυρόπουλος, Μητρόπουλος (46' Δημόπουλος), Διονυσόπουλος, Χότι, Πέππας.