Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 14:14

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-4: Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ο Πανθουριακός νίκησε χθες στα Αρφαρά με 4-0 τον τοπικό Αστέρα και συνεχίζει να ισοβαθμεί με Πάμισο και Μιλτιάδη στην 3η θέση της Α' τοπικής.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση και για ένα ακόμα παιχνίδι παρατάχθηκαν χωρίς προπονητή (υπηρεσιακός ο Νίκος Χρονόπουλος), ενώ παραμένει άλυτο και το διοικητικό πρόβλημα. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο, όπου θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αστέρας στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη βγήκε η κούραση και ο Πανθουριακός πέτυχε τέσσερα γκολ. 

Η αρχή έγινε στο 55' με το Χελά, για να ακολουθήσει το 0-2 από τον Πανταζή στο 60, το 0-3 από τον Κάνιστρα στο 65' και το τελικό 0-4 από το Μουστάκα στο 80'. 

Ο τελευταίος είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, όπως και ο Μουστάκας.  Να σημειωθεί ότι για τον Πανθουριακό ήταν το τέταρτο διπλό, ενώ συνεχίζει αήττητος εκτός έδρας (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) και πάει με καλή ψυχολογία στον δεύτερο ημιτελικό της Τετάρτης με αντίπαλο την Αναγέννηση Παραλίας. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Μαντά.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Π. Καπόγλης (65' Ηλ. Καπόγλης), Π. Χαραλαμπόπουλος, Μπούρης, Ν. Βοσνάκης, Καραπετιάν (80' Κουτσουμπός), Χρονόπουλος, Πετρ. Χαραλαμπόπουλος (83' Βανικιώτης), Σωτηρόπουλος, Κλ. Βοσνάκης.

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Μιγκάκης, Πετρόγιαννης, Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Δασκαλάκης (75' Κάϊας), Μουστάκας, Χελάς, Πανταζής (75' Αντωναίος), Ντόκο (6'0' Κάνιστρας).