Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 14:32

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-3: Με νέο διπλό ανέβηκε στην 6η θέση

Γράφτηκε από τον

Εκτός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Εθνικός Μελιγαλά, που επικράτησε στο "Γ. Λουκαρέας" του Ολυμπιακού με 3-0.

Η ομάδα του Μελιγαλά, που είναι σε ανοδική πορεία, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με γκολ που σημείωσαν κατά σειρά οι Γεωργόπουλος και Μουρούσιας (2). Μια νίκη που διατηρεί την ομάδα του Μελιγαλά μέσα στην πρώτη 7άδα του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη στο "Γ. Λουκαρέας", καθώς ο Εθνικός είχε κερδίσει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και τον Απόλλωνα Καλαμάτας (2-0).

Οι γηπεδούχοι, μάλλον έμειναν από δυνάμεις, μετά την υπερπροσπάθεια που είχαν καταβάλει στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Η κούραση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παικτών, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξαν ικανοί να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση και να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Δημητρέλη. Στην άσχημη εμφάνιση ήρθαν να προστεθούν και δύο προβλήματα, καθώς τραυματίστηκαν και αποχώρησαν οι Γ. Μπάλλας και Αναγνωστόπουλος.

Στο 13' 0-1 ο Γεωργόπουλος με το αριστερό πλάσαρε στην απέναντι γωνία του Λυμπεροπούλου και πέτυχε το 0-1. Στο 53' ο Μουρούσιας με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Ο ίδιος στο 78' με ωραίο πλασέ στην απέναντι διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Τσαναλίας, Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας (30' λ.τρ. Ροβολής), Κολιός, Ηλιόπουλος, Τζίφας, Μαρούδας, Μπαζάνης (70' Στριλιγγάς), Αναγνωστόπουλος (60' λ.τρ. Μάλαμας).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος, Μακρυνιώτης, Φέστας, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Γεωργόπουλος, Μουρούσιας (80' Ρουσιάς), Χότζα (75' Κανελλόπουλος), Καρύδης, Σαραντόπουλος (60' Λάγιος).