Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 14:55

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-0: Νίκη - ανάσα μετά από καιρό

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες το Διαβολίτσι, που επικράτησε στην έδρα του με 2-0 της Α.Ε. Αβίας.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου είχε να πανηγυρίσει την κατάκτηση τρίποντου από την 3η αγωνιστική, τότε είχε κερδίσει και πάλι εντός έδρας τον Τέλλο Αγρα (5-2). Είναι πολύ σημαντική, καθώς επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που επίσης διεκδικεί την παραμονή του στην κατηγορία και βοήθησε ώστε ο Α.Ο.Δ. να απομακρυνθεί προσωρινά από την ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας τον χθεσινό αντίπαλό του στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κάμπου, αγωνίστηκε με 11άδα ανάγκης, καθώς είχε απουσίες βασικών παικτών, καθώς απουσίαζαν οι Παγώνης, Γεωργίκος, Γκλίγκα, Πολυμενέας και έτσι είχε δύσκολο έργο για να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Διαβολιτσίου.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν μέσα σε ένα 10λεπτο σχεδόν στο α' ημίχρονο να πετύχουν και τα δύο γκολ που τους έδωσαν τη νίκη. Συγκεκριμένα στο 18' από σέντρα του Τσουκάλη ο Μπαλόπουλος με κεφαλιά "έγραψε" το 1-0 και στο 28' ο Θεοδωρόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Καλή ευκαιρία για 3ο γκολ είχε στο 84' ο Μπαλόπουλος, όταν με κεφαλιά, από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν για το Διαβολίτσι οι Ζάκκας, Θεοδωρόπουλος, Φάτι και για την Α.Ε. Αβίας οι Γεωργαντά (40', 85') και Κορμπής (65') σε ισάριθμα έστειλαν την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Κουτίβας, Μπαλόπουλος, Κρεμμύδας, Παπαδογιάννης, Καλογερόπουλος, Ζάκκας (87' Φάτι), Τσουκάλης (85' Διαγούπης), Θεοδωρόπουλος (75' Τσουκαλάς).

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (46' Κουτίβας), Φουρναράκος, Τζανετέας, Λυκουρέζος, Μητσέας, Αλντέσκου, Αποστολίδης, Κομπότης (46' Κορμπής), Γεωργαντάς, Γιαννέας, Βαβαρούτσος.