Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 16:29

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-2: Κρίθηκε στα γρήγορα γκολ

Γράφτηκε από τον
ΑΙΑΝΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-2: Κρίθηκε στα γρήγορα γκολ

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε χθες στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» η πρωτοπόρος της Α1 τοπικής Σπερχογεία, η οποία με δύο γκολ στο 2' και το 5' πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Αίαντα.

Οι «ταύροι» αύξησαν έτσι στους πέντε τους βαθμούς της διαφοράς τους από την δεύτερη Ομόνοια, ενώ ο Αίας γνώρισε την ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές.

Στο 2' ο Χριστόπουλος με ωραίο σουτ πέτυχε το 0-1 και στο 2' μετά από γύρισμα του Καραχάλιου ο Δικαίος με πλασέ σημείωσε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν και ένα δοκάρι με τον Καραχάλιο στο 20'.

Ο Αίαντας ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αντωνόπουλο στο 61' και τον Διονυσόπουλο στο 77' ενώ στο 89' έχασε πέναλτι με τον Αντωνόπουλο (απόκρουσε ο Τσούλος), το οποίο καταλογίστηκε σε χέρι του Καραχάλιου. 

Ενταση μεταξύ των παικτών και τρίλεπτη διακοπή είχαμε στο 74'. 

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Γιαννακλή, Ρέκκα. 

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος (59' λ.τ. Κανιώρος), Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Στραβάκος, Διονυσόπουλος (79' Ζαφείρης), Πανταζής (46' Ηρακλής), Μιχαλόπουλος, Αντωνόπουλος, Αντεμάι.

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρος, Μοσχίδης, Δωδέκατος, Κορομηλάς, Ι. Καραχάλιος (86' Μούστος), Ζουμπόπουλος, Χριστόπουλος, Γιακουμής (66' Μποντιώτης), Δικαίος (79' Ζέππος).