Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 15:06

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Με σερί θετικών αποτελεσμάτων ανέβηκε στην 6η θέση!

Γράφτηκε από τον

Στις 29 Οκτωβρίου ο Εθνικός Μελιγαλά έχασε 3-0 από τον Πανθουριακό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Από τότε η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου άρχισε ένα εντυπωσιακό σερί θετικών αποτελεσμάτων καθώς στις έξι αγωνιστικές που ακολούθησαν μέτρησε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. 

Η ανοδική αυτή πορεία έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής. 

Το περασμένο Σάββατο ο Εθνικός πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από το «Γ. Λουκαρέας», όπου νίκησε τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ενώ πλέον έχει μπροστά της το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς της χρονιάς, καθώς την Κυριακή στις 3 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο.

Αντωνόπουλος: «Τον πρώτο λόγο η Καλαμάτα»

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος δεν κρύβει την ικανοποίηση του για τις τελευταίες εμφανίσεις ενώ σχολιάζει και το ματς με την Καλαμάτα: "Η ομάδα είναι ξεκάθαρα βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Έχουν βρει τους ρόλους τους οι παίκτες, υπάρχει διάθεση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Την Κυριακή η Καλαμάτα θα έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που νομίζω ότι θα ανέβει κατηγορία. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να κλειστούμε. Θα διασκεδάσουμε το παιχνίδι και θα είναι μια καλή εμπειρία για εμάς".

 

Θετικό για τον Εθνικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα εν όψει του αγώνα της Κυριακής.