Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 18:07

ΕΡΑΝΗ: Τίτλοι τέλους με Φρούσο - Λυμπερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Η βαριά ήττα με 7-0 από τον Πανθουριακό αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για το Νίκο Φρούσο και το συνεργάτη του Κώστα Λυμπερόπουλο στον πάγκο της Εράνης.

Η διοίκηση της φιλιατρινής ομάδας ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο, τονίζοντας ωστόσο ότι "Οι δύο αυτοί προπονητές αποτελούσαν και θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, η οποία τους τιμά και τους σέβεται".

Συνεχίζει στα τμήματα υποδομής 

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Λυμπερόπουλος θα παραμείνει προπονητής στα τμήματα υποδομής. με την Εράνη να έχει ξεκινήσει από χθες, μετά δηλαδή την ολοκλήρωση του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου την αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα είναι Μεσσήνιος. 

Η ιστορική ομάδα μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση με 12 βαθμούς, που μεταφράζονται σε τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και εφτά ήττες και υπάρχουν σκέψεις και για μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου να αποφύγει τις περιπέτειες. 

Η ανακοίνωση 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εράνης: "Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών σας ανακοινώνει ότι κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα 19/12 και ώρα 2 το μεσημέρι, αποφάσισε κοινή συναινέσει να λύσουν τη συνεργασία τους με το προπονητικό τιμ της ομάδας κ. Φρούσο Νικόλαο και Κώστα Λυμπερόπουλο, σκεπτόμενοι από κοινού το καλό της ομάδας και την ηρεμία  αυτής, κατόπιν των τελευταίων γεγονότων αγωνιστικών και δημοσιογραφικών. Τονίζουμε ότι οι δύο αυτοί προπονητές αποτελούσαν και θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, η οποία τους τιμά και τους σέβεται.

Τους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους εύχεται επιτυχία στο μέλλον.  Τονίζεται ότι η απόφαση αυτή δεν στέκεται διόλου στην προπονητική αξία των δύο προπονητών τους οποίους πιστεύουμε ότι θα διαπρέψουν στο χώρο της προπονητικής".

 

Να σημειωθεί ότι χθες υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους,  ο αντιπρόεδρος της Εράνης Γιάννης Δρακόπουλος, αλλά γίνεται προσπάθεια προκειμένου να μεταπειστεί. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ