Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 18:51

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Διαβολίτσι, εκεί όπου ο τοπικός Α.Ο.Δ. και ο Α.Ο. Φαραί (φώτο) αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα έφτανε στη νίκη. Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν έκαναν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. 

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν σε δύο από τις ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν, με τους Θεοδωρόπουλο (κεφαλιά) και Ζάκκα (δεν τελείωσε καλά τη φάση).

Από την άλλη ο Α.Ο. Φαραί, αρχίζει να κτίζει αήττητο, μιας και στα τελευταία 6 παιχνίδι δεν έχει χάσει, έχοντας 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Όσο αφορά το χθεσινό ματς, όπου αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών (Φιλανδριανός, Κουρέας, Σεριάτος ήταν τραυματίες), είχε την ευκαιρίες να σκοράρει και να διεκδικήσει τη νίκη σε τρεις από τις φάσεις που έκανε στη διάρκεια του 90λεπτου. Συγκεκριμένα στο 5' ο Κακαλής βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσαρέα και σούταρε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 7' κεφαλιά ο Σταματελόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ όμως η κεφαλιά που έκανε δεν ήταν δυνατή και έχασε την ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 90' ο Τσέρτος από τα πλάγια βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσαρέα πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Δ. απέκρουσε σωτήρια και στην επαναφορά σουτ του Λικάι, έδιωξε ο Μπαλόπουλος με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κατσαρέας, Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Κουτίβας, Μπαλόπουλος, Κρεμμύδας, Παπαδογιάννης, Καλογερόπουλος, Ζάκκας, Τσουκάλης, Θεοδωρόπουλος (70' Τσουκαλάς).

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Πιτσιλής, Λικάι, Μούσα, Παχής, Σταματελόπουλος (55' Σαμιώτης), Κακαλής, Σπανός (85' Δοβλέτης), Τσέρτος.