Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 19:15

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Τους έλειψε το γκολ

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε χθες στο γήπεδο της Ανδρούσας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Δεν ήταν ιδιαίτερα καλό το παιχνίδι, γιατί οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρχικά να διασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα με τις επιθετικές προσπάθειες τους επιδίωξαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, αλλά όπως αποδείχθηκε στο τέλος χωρίς επιτυχία, μένοντας έτσι στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν σε δύο από τις φάσεις που δημιούργησαν στη διάρκεια του ματς, η πρώτη με τον Βασιλογιαννακόπουλο στο 65' και η δεύτερη με τον Μαραγκούλια στο 70'.

Οι φιλοξενούμενοι απειλήσουν κυρίως με επιθετικές προσπάθειες από τα πλάγια και σέντρες στην περιοχή. Ομως σε κάποιες σέντρες κυρίως οι Μαρούδας, Τσαναλίας, Αναγνωστόπουλος δεν κατάφερναν να "σπρώξουν" την μπάλα στα δίχτυα, κυρίως. Σε μία από τις αξιόλογες φάσεις που δημιούργησαν, στο 60' ο Αναγνωστόπουλος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Βαβαρούτσος, Πιχιγιόνι, Ιμεράσι, Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Μάλαμας (52' Θεοδοσόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος (75' Παπαδημητρίου), Τσέλα, Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Τσαναλίας, Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Κοστρίβας, Κολιός, Ηλιόπουλος, Τζίφας, Μαρούδας, Αναγνωστόπουλος (81' Μπέρμπερη), Τσεκάνι (90' Μπαζάνης).