Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 13:07

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Nα χτίσουμε την ομάδα για τα επόμενα χρόνια", λέει ο Τάσος Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Nα χτίσουμε την ομάδα για τα επόμενα χρόνια", λέει ο Τάσος Χατζηαγγελής

 

Πρωταθλήτρια χειμώνα και μαθηματικά είναι η Καλαμάτα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου της Α' τοπικής.

Η "Μαύρη Θύελλα" νίκησε την Κυριακή 3-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και αύξησε στους 8 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, την οποία μοιράζονται πλέον ο Πανθουριακός, η Αναγέννηση Παραλίας και ο Πάμισος. Αυτό που έχει βέβαια σημασία είναι ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν. Γι' αυτό και ο Τάσος Χατζηαγγελής εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι ο τίτλος δεν έχει ακόμα κριθεί.

"Είναι πολύ νωρίς, δεν έχουμε φθάσει ούτε καν στο μισό πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε το στόχο μας". 

Ο εκ των τεχνικών της Καλαμάτας μιλώντας στο "Notosport" δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία στην Α' τοπική, αλλά και τις φιλοδοξίες του: 

"Γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια με 22-23 καλαματιανά παιδιά και η ομάδα έχει καταφέρει να είναι αήττητη και στο +8 από τρεις πολύ καλές ομάδες.

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά να χτίσουμε την ομάδα για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μην χρειάζεται να γίνονται πάρα πολλές μεταγραφές".

Δύο φιλικά μέσα στο 2016

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα θα δώσει αύριο φιλικό ματς στη Σπερχογεία (5 μ.μ.) με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, ενώ την επόμενη Πέμπτη θα δοθεί ένα ακόμα τεστ με αντίπαλο τον Μολαϊκό. Και αυτό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στο Ασπρόχωμα, όπως και αυτή της Πέμπτης.