Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 13:32

Εφεση στην ισοπαλία για τον Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον

Στο 0-0 έμεινε την Κυριακή ο Τσικλητήρας στην Πύλο με τον Αστέρα Αμαλιάδας και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από την 15η και τελευταία θέση που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η μεσσηνιακή ομάδα έχει πάντως διαφορά ασφαλείας (8 βαθμοί), που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, αν δεν είχε τόση έφεση με την ισοπαλία. Διότι ο Τσικλητήρας είναι μαζί με το Φωστήρα, τον Αιολικό, τη Χαλκίδα και τη Θήβα, οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες (6) στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής. Οι τέσσερις εξ' αυτών είναι μάλιστα χωρίς γκολ (0-0 με Φωστήρα, Βάρδα, Παναρκαδικό και Αστέρα Αμαλιάδας). Ακόμα ο Τσικλητήρας έχει μοιραστεί τους βαθμούς με Θήβα (1-1) και Χαλκίδα (2-2). 

Από εκεί και πέρα μετρά τρεις νίκες με Δόξα Μεγαλόπολης, Λουτράκι, Παναργειακό και τέσσερις ήττες από Ζευγολατιό, Παναχαϊκή, Ερμιονίδα και Αιολικό. 

Ο Νίκος Κακαλέτρης εκτιμά ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον πέντε βαθμούς παραπάνω, αλλά και τώρα έχει θέσει τις βάσεις για άνετη παραμονή, χωρίς όμως ακόμα να έχει τελειώσει τίποτα.

Ο προπονητής του Τσικλητήρα παραδέχεται πάντως στο "Notosport" ότι στο προχθεσινό τελευταίο ματς για το 2016 η εμφάνιση δεν ήταν καλή: "Δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και αυτό σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα μας δυσκόλεψε στο παραγωγικό κομμάτι. Κάναμε λίγες τελικές προσπάθειες. Ηταν ένα σφιχτό παιχνίδι, που δεν καταφέραμε να το διαχειριστούμε όπως θα έπρεπε".

 

 

 

.