Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2016 14:38

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πάει για δύο μεταγραφές τον Γενάρη

Γράφτηκε από τον

 

Με ευχάριστο τρόπο έκλεισε το 2016 ο Τέλλος Άγρας μιας και επικράτησε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι του Αστέρα Αρφαρών με 2-0, παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ετσι οι "ερυθρόλευκοι" ανέβηκαν μετά από καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και βλέπουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

"Είχαμε καλή παρουσία με τον Αστέρα, κάνοντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ηταν μία σημαντική νίκη γιατί ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις και ανακτήσαμε την ψυχολογία μας. Αυτό που με ικανοποιεί είναι πως στα τελευταία ματς, τα παλεύουμε όλα και είμαστε ανταγωνιστικοί", δήλωσε στο "Ν" ο προπονητής του Άγρα Σπύρος Τσίκινης.

Τέλος ο Καλογήρου 

Από εκεί και πέρα εδώ και δύο αγωνιστικές ο έμπειρος τερματοφύλακας Αποστόλης Καλογήρου αποτελεί παρελθόν από τον Τέλλο Αγρα. Δεν θα γίνει πάντως μεταγραφή γκολκίπερ τον Ιανουάριο με τους "ερυθρόλευκους" να εμπιστεύονται τους Χρήστο Λαμπίρη και Δημήτρη Νικολόπουλο.

Μάλιστα ο πρώτος αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Αναγέννηση και Αρφαρά, έχοντας καλή παρουσία.

Αντιθέτως θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ένας μεσοεπιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός.

Αν πραγματοποιηθούν αυτές οι μεταγραφές τότε ίσως υπάρξουν και 1-2 αποχωρήσεις στο σύλλογο των Γαργαλιάνων.

Στο τεχνικό τιμ ο Τσέκερης

Επίσης να αναφέρουμε πως εδώ και ορισμένες εβδομάδες νέος συνεργάτης του Σπύρου Τσίκινη στον "ερυθρόλευκο" πάγκο είναι ο παλαίμαχος της ομάδας και πρώην προπονητής της Α.Ε. Γαργαλιάνων Νίκος Τσέκερης.

Διαθέσιμες οι ατζέντες 

 

Τέλος, στα διοικητικά διαθέσιμες είναι οι ατζέντες γραφείου του Τέλλου Άγρα για το νέο έτος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Γαργαλιάνων και στους αρμόδιους του συμβουλίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944576250 και 6972871476.

Σήμερα ο χορός

Εν τω μεταξύ σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Τέλλου Αγρα στο κέντρο "Φάρος" στη Μαραθόπολη.